ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εξαντλήθηκαν μέσα σε τρία λεπτά όλα τα ραντεβού για Pfizer και Moderna

Tα μόνα διαθέσιμα ραντεβού είναι με το εμβόλιο της AstraZeneca, για το οποίο έχουν προγραμματιστεί περίπου 200 ραντεβού, σύμφωνα με τον κ. Κόκκινο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε διάστημα τριών λεπτών (08:00 – 08:03) εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα ραντεβού για εμβολιασμό από Pfizer (2,798 εμβόλια) και Moderna (910 εμβόλια) κατά το άνοιγμα της Πύλης Εμβολιασμού το πρωί της Τετάρτης, η οποία μετά λόγω υπερφόρτωσης τέθηκε εκτός λειτουργίας.

Όπως ανέφερε ο Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κυριάκος Κόκκινος στην εκπομπή του ΡΙΚ «Από Μέρα σε Μέρα» μέσα σε διάστημα τριών λεπτών διευθετήθηκαν 3,991 ραντεβού εκ των οποίων τα 2,798 αφορούν το εμβόλιο της Pfizer και 910 το εμβόλιο της Moderna.

Αυτό σημαίνει πως ο κάθε δικαιούχους μπήκε στο σύστημα και συνεχώς ίσως και μια, δυο και τρεις φορές, έσπευσε να προλάβει να κλείσει τις προτιμήσεις του για τα εμβόλια, τόνισε ο κ. Κόκκινος, επισημαίνοντας παράλληλα πως τα μόνα διαθέσιμα ραντεβού είναι με το εμβόλιο της AstraZeneca, για το οποίο έχουν προγραμματιστεί περίπου 200 ραντεβού.

Υπενθυμίζεται ότι, πως τα διαθέσιμα εμβόλια για τα άτομα ηλικίας 61 ετών και άνω ανέρχονται στα 19,378. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση