ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ευρεία σύσκεψη στο Προεδρικό με φόντο τα κίνητρα για εμβολιασμό

Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο Επίτροπος του Πολίτη, Παναγιώτης Σεντώνας με εμπλεκόμενους φορείς

ΚΥΠΕ

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιείται στις 10 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, την οποία συγκάλεσε ο Επίτροπος του Πολίτη, Παναγιώτης Σεντώνας με εμπλεκόμενους φορείς, με στόχο να συζητηθεί και να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο κινήτρων προς τους νέους προκειμένου να επεκταθεί η εμβολιαστική κάλυψη κατά του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Σεντώνας, «στόχος είναι να συζητήσουμε την συνεργασία με ιδιωτικές επιχειρήσεις ή οργανισμούς αλλά και με οργανισμούς δημοσίου δικαίου για την παραχώρηση κινήτρων προς τους νέους για να προωθηθεί περαιτέρω ο εμβολιασμός στις νεαρές ηλικίες». Τα μέτρα, πρόσθεσε, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στη σύσκεψη θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι από ΟΕΒ, ΚΕΒΕ, ιδιωτικά και δημόσια πανεπιστήμια, CYTA, ΑΗΚ ΚΟΑ, Σύνδεσμος Τραπεζών, Συμβούλιο Νεολαίας, Οργανισμός Νεολαίας, η Δωροθέα Πανά ως μέλος της συμβουλευτικής επιστημονικής ομάδας του Υπουργείου Υγείας και ο Κωνσταντίνος Φελλάς που προεδρεύει της ειδικής επιτροπής για την ψυχολογική και κοινωνική διάσταση των επιπτώσεων της πανδημίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Κάνοντας μια αποτίμηση του 2022 το πρόσημο δεν μπορεί παρά να είναι θετικό, με τους δικαιούχους να απολαμβάνουν, πλεονεκτήματα ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΥΓΕΙΑ