ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ: Δίνει ευχαριστίες στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου

«Ουσιαστικά πρόκειται για τους αφανείς ήρωες της πρώτης γραμμής ενάντια στην πανδημία.» αναφέρει η Παγκύπρια Συντεχνία

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ευχαριστίες σε όλο το οικοδόμημα του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου για τον τεράστιο αγώνα και την υπερπολύτιμη συμβολή τους στον αγώνα κατά της πανδημίας του κορωνοιού, εκφράζει η Παγκύπρια Συντεχνία Εργαζομένων στις Υπηρεσίες ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ.

«Ουσιαστικά πρόκειται για τους αφανείς ήρωες της πρώτης γραμμής ενάντια στην πανδημία, είναι οι εργαζόμενοι οι οποίοι καθημερινά υπερβάλλουν εαυτούς πραγματοποιώντας Παγκύπρια τις αναλύσεις των δειγμάτων για τα κρούσματα του κορωνοιού τοποθετώντας με αυτό τον τρόπο την χώρα μας ανάμεσα στις πρώτες χώρες ανά το παγκόσμιο στην διεκπεραίωση εργαστηριακών αναλύσεων», αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση η ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ.

Αναφέρει επίσης ότι «είναι οι εργαζόμενοι οι οποίοι με αμέτρητες ώρες εργασίας και αυξημένο φόρτο εργασίας έχουν ως πρώτο μέλημα τους την ασφάλεια της κοινωνίας και των πολιτών».

Είναι οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με την συνδικαλιστική οργάνωση, οι οποίοι βιώνουν από πρώτο χέρι την αγωνία για το αν ένα δείγμα είναι θετικό ή αρνητικό αλλά και την αγωνία για το άγνωστο και τέλος, είναι αυτοί οι οποίοι αυτές τις μέρες έχουν σε δεύτερη μοίρα τα παιδιά τους, τους γονείς τους, την οικογένεια τους.

Τέλος, η ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ δίνει την υπόσχεση σε όλους αυτούς τους εργαζόμενους ότι θα εξακολουθήσει να είναι δίπλα τους σε κάθε στιγμή και θα κάνουμε τα πάντα, όπως αναφέρει, «έτσι ώστε όταν τελειώσει αυτός ο εφιάλτης που ονομάζεται πανδημία, η κοινωνία και πρώτιστα η Πολιτεία θα αναγνωρίσει την προσφορά σας έμπρακτα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση