ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΓΝ Πάφου: Επαναλειτούργησαν όλοι οι θάλαμοι ειδικοτήτων και όλα τα τμήματα

O δρ. Μουτήρης ανέφερε πως συνεχίζει να λειτουργεί με πληρότητα 60% επί του παρόντος

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Επαναλειτούργησαν όλοι οι θάλαμοι ειδικοτήτων για νοσηλεία ασθενών καθώς και όλα τα τμήματα του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, σύμφωνα με τον δρα Ιωσήφ Μουτήρη, Επιστημονικό Διευθυντή του νοσοκομείου για τον covid- 19.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο δρ. Μουτήρης ανέφερε πως το ΓΝ Πάφου συνεχίζει να λειτουργεί με πληρότητα 60% επί του παρόντος.

Σε σχέση με τα ύποπτα περιστατικά ο δρ. Μουτήρης ανέφερε πως αυτά συνεχίστηκαν και χτες να εξετάζονται στη Μονάδα βραχείας νοσηλείας, η οποία από τη Δευτέρα θα μετακινηθεί σε άλλο χώρο του νοσοκομείου.

Εξάλλου από τους 35 ασθενείς που έχουν εξεταστεί χτες στο ΤΑΕΠ, μερικοί στάλθηκαν για νοσηλεία σε ιδιωτικές κλινικές λόγω πληρότητας των θαλάμων του νοσοκομείου .

Ο δρ. Μουτήρης εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα χθεσινά κρούσματα σε μαθητές και εργαζόμενους στην εκπαίδευση, εκ των οποίων το ένα στην Πάφο, εκτιμώντας πως θα πρέπει να γίνουν κατάλληλες διευθετήσεις στα σχολεία, προς αποφυγή του κινδύνου διασποράς πιθανών κρουσμάτων, ενόψει της αναμενόμενης λειτουργίας τους , την ερχόμενη Πέμπτη.

Η Κύπρος έχει κάνει πολλά στην αντιμετώπιση της πανδημίας και θα ήταν κρίμα να οπισθοδρομήσουμε μετά την πρόοδο που σημειώθηκε, συμπλήρωσε.

Σημειώνεται πως το Ιατρείο Δημόσιας Υγείας έχει μετακινηθεί από τη δυτική πλευρά του νοσοκομείου, στο λυόμενο ιατρείο δίπλα από το ΤΑΕΠ και αναμένεται να λειτουργήσει τη Δευτέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X