ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ιατρεία Δημόσιας Υγείας - Τέλος η διενέργεια PCR

Όλες οι λεπτομέρειες

ΚΥΠΕ

Η υπηρεσία δειγματοληψίας για μοριακή εξέταση PCR για COVID-19 των Ιατρείων Δημόσιας Υγείας αναστέλλεται σε όλες τις επαρχίες από τις 2 Ιουνίου 2022, αναφέρει το Υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωση του.

Σημειώνεται ότι η διενέργεια δωρεάν μοριακών εξετάσεων μέσω παραπομπών από Προσωπικούς Ιατρούς (άτομα με σχετική συμπτωματολογία, επιβεβαιώσεις self-test) θα συνεχίσει σε όλες τις επαρχίες μέσω εργαστηρίου συμβεβλημένου με το Υπουργείου Υγείας και σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας που περιγράφεται στον ακόλουθο σύνδεσμο https://bit.ly/3LVhlFf.

Το άτομο που παραπέμπεται για μοριακή εξέταση PCR, προστίθεται, θα πρέπει κατά την προσέλευση του στο κλινικό εργαστήριο να αναφέρει τον κωδικό που έχει λάβει σε σχετικό SMS μήνυμα στο κινητό του και να επιδείξει το έγγραφο ταυτοποίησης του. Σημειώνεται ότι o κωδικός και κατά συνέπεια η παραπομπή για την εξέταση δεν θα ισχύει μετά την παρέλευση τριών (3) ημερών από την λήψη του μηνύματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Κάνοντας μια αποτίμηση του 2022 το πρόσημο δεν μπορεί παρά να είναι θετικό, με τους δικαιούχους να απολαμβάνουν, πλεονεκτήματα ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΥΓΕΙΑ