ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:25
 

Κανονικά λειτουργούν στο ΓΝ Αμμοχώστου το ΤΑΕΠ και ορισμένα άλλα Τμήματα

Οι ασθενείς που έχουν συμπτώματα του κορωνοϊού και παραπέμπονται από το 1420 στο Ιατρείο Λοιμωδών Νοσημάτων

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Κανονικά λειτουργούν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου το ΤΑΕΠ, η Μονάδα Αιμοκάθαρσης, το Νοσοκομειακό Εργαστήριο και το Φαρμακείο.

Σε ανακοίνωση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου αναφέρει ότι «μετά από οδηγίες του Υπουργείου Υγείας από αύριο Τρίτη 17 Μαρτίου μέχρι και την Δευτέρα 23 του μήνα, αναβάλλονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού στα Εξωτερικά Ιατρεία, το Ακτινολογικό Τμήμα και το Τμήμα Φυσιοθεραπείας. Το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, η Μονάδα Αιμοκάθαρσης, το Νοσοκομειακό Εργαστήριο και το Φαρμακείο θα λειτουργούν κανονικά».

Προστίθεται ότι «οι εγκυμονούσες γυναίκες που είχαν προγραμματισμένο ραντεβού στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου από τις 17 μέχρι και τις 27 Μαρτίου καλούνται να επικοινωνούν με το Μαιευτικό Τμήμα του Νοσοκομείου Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24800412 για να κλείσουν ραντεβού. Η εξέταση τους θα γίνεται από τους Γυναικολόγους του Νοσοκομείου Αμμοχώστου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι ασθενείς που έχουν συμπτώματα του κορωνοϊού και παραπέμπονται από το 1420 στο Ιατρείο Λοιμωδών Νοσημάτων που βρίσκεται στον υπόγειο χώρο του Νοσοκομείου Αμμοχώστου για λήψη δείγματος, καλούνται να προσέρχονται στο ιατρείο από την μπάρα εισόδου που οδηγεί απευθείας στο υπόγειο, δηλαδή πριν από το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών».

Το Νοσοκομείο Αμμοχώστου εκφράζει τη λύπη του «για την ταλαιπωρία που προκαλείται στους ασθενείς, όμως το απαιτούν οι πρωτόγνωρες συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Πρώτο μας μέλημα είναι η προφύλαξη των ασθενών μας αλλά και του προσωπικού από τον κορωνοϊό».

Στην ανακοίνωση το κοινό καλείται ακόμα όπως «προσέρχεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου μόνο όταν είναι επείγουσα ανάγκη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Κάποιοι πολιτικοί να αφήσουν τα προσωπικά τους τερτίπια και να στεφτούν το καλό του τόπου για να μην ...»
Leon  |  12:17

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Η βουλή των λαϊκιστών Πορδίκη, Καμένης, Ελαμάκια και συνεργατιστή κλέφτη Κουλία- ΕΔΕΚ & ΔΗΚΟ βυθίζουν ...»
Αρμαγεδών  |  11:25

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Είναι βραβευμένη και πιστοποιημένη διεθνώς και πληροί τις βασικές απαιτήσεις όλων των σχετικών Ευρωπαϊκών Οδηγιών Ιατρικών Συσκευών.

My Digital Doctor: Η νέα εφαρμογή ελέγχου ιατρικών συμπτωμάτων με τεχνολογία Artificial Intelligence ειδικά για το πελατολόγιο της Universal Life!

H εφαρμογή είναι η πρώτη που επικυρώθηκε επιστημονικά και παρουσίασε 91% ακρίβεια στην αξιολόγηση ιατρικών συμπτωμάτων σύμφωνα ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΥΓΕΙΑ
Μηδενικά φαίνεται ότι είναι τα κρούσματα στην Κύπρο, βάσει και των αποτελεσμάτων της Κυριακής, σύμφωνα με τον Δρ Πέτρο Καραγιάννη.

Δύσκολα ξαναπάμε σε lockdown

Από τα αποτελέσματα της υπερβολικής χαλάρωσης των πολιτών θα εξαρτηθεί το ενδεχόμενο πισωγύρισμα
Του Γιάννου Λύτρα
 |  ΥΓΕΙΑ
X