ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κρούσμα κορωνοϊού στην Πετρολίνα

Ο χώρος έχει κλείσει για απολύμανση από εγκεκριμένο συνεργείο απολύμανσης, ενώ έγινε απομάκρυνση και αυτοπεριορισμός του εργαζομένου, αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Θετικό στον Covid-19 διαγνώστηκε μέλος του προσωπικού της Πετρολίνα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, που εξέδωσε «στο πλαίσιο διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας του προσωπικού, των συνεργατών και των πελατών της».

Σημειώνεται ότι μετά τον εντοπισμό του κρούσματος και υπό την καθοδήγηση της ομάδας διαχείρισης κρίσεων που συνέστησε η εταιρεία, λήφθηκαν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής τα οποία προβλέπονται στο σχετικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, ο χώρος έχει κλείσει για απολύμανση από εγκεκριμένο συνεργείο απολύμανσης, ενώ έγινε απομάκρυνση και αυτοπεριορισμός του εργαζομένου.

Παράλληλα, πραγματοποιείται προληπτικός έλεγχος Covid-19 σε όλο το προσωπικό των τμημάτων τα οποία τυχόν να ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα.

Επίσης, η εταιρεία εισήγαγε την εργασία από το σπίτι για μεγάλο αριθμό προσωπικού, με στόχο τη μείωση του αριθμού των εργαζομένων στους χώρους της εταιρείας.

Επιπλέον, εξέδωσε εγκύκλιο με περαιτέρω μέτρα προφύλαξης και ενέργειες ατομικής προστασίας στο χώρο εργασίας προς όλο το προσωπικό του ομίλου Πετρολίνα και ομίλου εταιρειών Α/φοι Λευκαρίτη.

Τέλος, η Πετρολίνα αναφέρει ότι από τον πρώτο εντοπισμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Κύπρο, λαμβάνει με υπευθυνότητα αυστηρά μέτρα για την ασφάλεια και υγιεινή του προσωπικού των πελατών και των συνεργατών της, σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για αναχαίτιση της εξάπλωσης του Covid-19.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση