ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Ναι» με επιφυλάξεις από νοσηλευτές στην πρόταση ΟΚΥπΥ

Σε εκκρεμότητα παρέμεινε επίσης το θέμα των Φροντιστών Υγείας και το θέμα της επαρκούς στελέχωσης των μονάδων εντατικής νοσηλείας.

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Αποφάσισε να αποδεχτεί με επιφυλάξεις την πρόταση του ΟΚΥπΥ για σταδιακή ενίσχυση των Δημόσιων Νοσηλευτηρίων με νοσηλευτικό προσωπικό, αφού την μελέτησε, ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού-ΠΑΣΥΔΥ.

«Με επιστολή μας προς τον Γ.Δ. του ΟΚΥπΥ έχουμε κοινοποιήσει την απόφαση μας, καταθέτοντας παράλληλα τη θέση ότι θα πρέπει η πρόταση να κατατεθεί γραπτώς» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Επιπρόσθετα, έχουμε υποβάλει τις επιφυλάξεις και εισηγήσεις μας για διάφορα θέματα που έχουν προκύψει κατά την διάρκεια των συζητήσεων, περιλαμβανομένων των θεμάτων της μη άμεσης αντικατάστασης των απουσιών λόγω αδείας μητρότητας και μακροχρόνιας άδειας ασθενείας καθώς και της άμεσης αντικατάστασης των αφυπηρετήσεων, προστίθεται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΣ του του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού-ΠΑΣΥΔΥ, σε εκκρεμότητα παρέμεινε επίσης το θέμα των Φροντιστών Υγείας και το θέμα της επαρκούς στελέχωσης των μονάδων εντατικής νοσηλείας.

«Το Δ.Σ. του Κλάδου θα συνέλθει την Τρίτη 16/6/2020 ελπίζοντας να έχουμε ενώπιον μας τη γραπτή πρόταση της διοίκησης του ΟΚΥπΥ. Παράλληλα εκφράζουμε την ετοιμότητα μας να συνεχίσουμε τη διαβούλευση με την διοίκηση του ΟΚΥπΥ αντιμετωπίζοντας τα διάφορα θέματα με γνώμονα την βελτίωση και ενδυνάμωση των δημόσιων νοσηλευτηρίων» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Υγεία  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση