ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Ναι» με επιφυλάξεις από νοσηλευτές στην πρόταση ΟΚΥπΥ

Σε εκκρεμότητα παρέμεινε επίσης το θέμα των Φροντιστών Υγείας και το θέμα της επαρκούς στελέχωσης των μονάδων εντατικής νοσηλείας.

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Αποφάσισε να αποδεχτεί με επιφυλάξεις την πρόταση του ΟΚΥπΥ για σταδιακή ενίσχυση των Δημόσιων Νοσηλευτηρίων με νοσηλευτικό προσωπικό, αφού την μελέτησε, ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού-ΠΑΣΥΔΥ.

«Με επιστολή μας προς τον Γ.Δ. του ΟΚΥπΥ έχουμε κοινοποιήσει την απόφαση μας, καταθέτοντας παράλληλα τη θέση ότι θα πρέπει η πρόταση να κατατεθεί γραπτώς» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Επιπρόσθετα, έχουμε υποβάλει τις επιφυλάξεις και εισηγήσεις μας για διάφορα θέματα που έχουν προκύψει κατά την διάρκεια των συζητήσεων, περιλαμβανομένων των θεμάτων της μη άμεσης αντικατάστασης των απουσιών λόγω αδείας μητρότητας και μακροχρόνιας άδειας ασθενείας καθώς και της άμεσης αντικατάστασης των αφυπηρετήσεων, προστίθεται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΣ του του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού-ΠΑΣΥΔΥ, σε εκκρεμότητα παρέμεινε επίσης το θέμα των Φροντιστών Υγείας και το θέμα της επαρκούς στελέχωσης των μονάδων εντατικής νοσηλείας.

«Το Δ.Σ. του Κλάδου θα συνέλθει την Τρίτη 16/6/2020 ελπίζοντας να έχουμε ενώπιον μας τη γραπτή πρόταση της διοίκησης του ΟΚΥπΥ. Παράλληλα εκφράζουμε την ετοιμότητα μας να συνεχίσουμε τη διαβούλευση με την διοίκηση του ΟΚΥπΥ αντιμετωπίζοντας τα διάφορα θέματα με γνώμονα την βελτίωση και ενδυνάμωση των δημόσιων νοσηλευτηρίων» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Υγεία  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Η κατάσταση αξιολογείται συνεχώς και δεν αποκλείεται την ερχόμενη βδομάδα να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Το unlock ξύπνησε την πανδημία

Η επαναλειτουργία των αεροδρομίων επιδείνωσε την επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου, αναφέρει στην «Κ» ο Δρ Πέτρος Καραγιάννης ...
Του Γιάννου Λύτρα
 |  ΥΓΕΙΑ