ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 08:22
 

Νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου

Εισφέρει το ποσό του ενός εκατομμυρίου τριακοσίων τριάντα χιλιάδων ευρώ (1.330,000)

Δελτίο Τύπου

Η ΟΠΑΠ Κύπρου κάνει τη δυναμική της παρέμβαση, στην πάλη που δίνει η χώρα μας για να νικηθεί ο κορωνοϊός. Ενισχύοντας τους έκτακτους σχεδιασμούς της πολιτείας και του Υπουργείου Υγείας, η ΟΠΑΠ Κύπρου αναλαμβάνει αυτή τη φορά τη δημιουργία της νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας εισφέροντας το ποσό του ενός εκατομμυρίου τριακοσίων τριάντα χιλιάδων ευρώ (1.330,000).

Η δημιουργία της νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, η οποία αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία στις 6 Μαΐου, κρίθηκε αναγκαία, ώστε να συμβάλει άμεσα και αποφασιστικά στην ενίσχυση των δημόσιων νοσηλευτηρίων μας, που ήδη σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Η ουσιαστική στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου, όπως και σε όλες τις προηγούμενες παρεμβάσεις της στον τομέα της Υγείας, γίνεται στη βάση της απόλυτης συνεννόησης και συνεργασίας με το Υπουργείο Υγείας.

«Συναισθανόμενοι τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος κάνουμε αυτό που υπαγορεύει η διαχρονική ευαισθησία της ΟΠΑΠ Κύπρου στα θέματα κοινωνικής αρωγής» είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, Δημήτρης Αλετράρης, ανακοινώνοντας τη σχετική απόφαση. «Η ΟΠΑΠ Κύπρου», προσθέτει ο κύριος Αλετράρης, «ήταν παρούσα σε όλες τις δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του τόπου, είναι παρούσα και στις όποιες καθημερινές ανάγκες του τόπου και των ανθρώπων του. Διαβεβαιώνουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Κυβέρνηση αλλά και τον κάθε απλό πολίτη, ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου θα είναι εδώ, συνεπής σύμμαχος και σε αυτόν τον αγώνα που δίνει η χώρα μας. Όλοι μαζί θα νικήσουμε!» καταλήγει ο κύριος Αλετράρης.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου, όπως και πολλές άλλες εταιρίες στον τόπο μας, έχει αναστείλει τις εργασίες της λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί. Δεν αναστέλλει όμως την κοινωνική δράση της. Πέρα από την καθοριστική παρέμβασή της στη δημιουργία της νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, εξακολουθεί να στηρίζει τα προγράμματα θεσμικών φορέων της Υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  15:44

Να μην πέσουμε στην παγίδα

«Συμφωνώ απόλυτα αλλά....... Οι παίχτες είναι πολλοί και τα συμφέροντα συγκρούονται παντού και είναι ...»
Eleftherios Solomou  |  00:46

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Μηδενικά φαίνεται ότι είναι τα κρούσματα στην Κύπρο, βάσει και των αποτελεσμάτων της Κυριακής, σύμφωνα με τον Δρ Πέτρο Καραγιάννη.

Δύσκολα ξαναπάμε σε lockdown

Από τα αποτελέσματα της υπερβολικής χαλάρωσης των πολιτών θα εξαρτηθεί το ενδεχόμενο πισωγύρισμα
Του Γιάννου Λύτρα
 |  ΥΓΕΙΑ
X