ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Aν. Γενικός Διευθυντής του ΟΚYπΥ ο Κύπρος Σταυρίδης

Μέχρι πότε θα ισχύει

ΚΥΠΕ

Αναπληρωτής Γενικός (Εκτελεστικός) Διευθυντής του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚYπΥ), διορίζεται ο Κύπρος Σταυρίδης, Οικονομικός Διευθυντής του Οργανισμού. Ο αναπληρωματικός αυτός διορισμός, μετά την παραίτηση, Χρίστη Λοϊζίδη, ισχύει για περίοδο δύο μηνών, από τις 22/01/2022 έως 21/03/2022.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΥπΥ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε κατ’ αναλογία του άρθρου 3 (1) των περί νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (Διορισμός Γενικών Διευθυντών) Νόμων του 1990 έως 2017 την απόφαση του ΔΣ για τον αναπληρωματικό διορισμό του Κύπρου Σταυρίδη».

Το ΔΣ του ΟΚΥπΥ ευχαριστεί τον Χρίστη Λοϊζίδη «για την συνεργασία και την σημαντική συνεισφορά του στον Οργανισμό» σημειώνοντας ότι «η συμβολή του τόσο στην διοικητική και επιχειρησιακή οργάνωση του ΟΚΥπΥ όσο και στην αντιμετώπιση της πανδημίας ήταν πολύτιμη».

Αναφέρει, επίσης, ότι ο Οργανισμός «έχει οργανωθεί σε σημαντικό βαθμό διοικητικά και επιχειρησιακά, με ανθρώπινο δυναμικό και διαδικασίες που του επιτρέπουν να συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης και διευθύνσεων και να επιτυγχάνει τους στρατηγικούς του στόχους».

Αυτοί είναι «η διοικητική και οικονομική αυτονόμησή του και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες».

Καταλήγοντας, ο ΟΚΥπΥ, διαβεβαιώνει ότι «θα συνεχίσει να εκσυγχρονίζει και να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του βάσει ενός μακροπρόθεσμου στρατηγικού πλάνου με επίκεντρο τον ασθενή ενώ θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει την πανδημία με επιτυχία, περιθάλποντας όλους τους ασθενείς που νοσούν με κορωνοϊό, όπως έπραττε μέχρι σήμερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση