ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Κύπρος Σταυρίδης νέος Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ

Η ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ

ΚΥΠΕ

Στο διορισμό του Κύπρου Σταυρίδη στη θέση του Γενικού Εκτελεστικού Διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, μετά από τις σχετικές διαδικασίες και κατόπιν της έγκρισης του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σε ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ αναφέρεται ότι ο κ. Σταυρίδης κατείχε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή του Οργανισμού από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι και σήμερα και ο διορισμός του διασφαλίζει την συνέχεια της ομαλής λειτουργίας του Οργανισμού στην προσπάθεια για επίτευξη των στρατηγικών του στόχων, που είναι η διοικητική και οικονομική αυτονόμηση του ΟΚΥπΥ και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Ο κ. Σταυρίδης κατέχει τον τίτλο του Fellow Chartered Certified Accountant (FCCA) και είναι κάτοχος πτυχίου (BSc Hons) Οικονομικών και Λογιστικής. Διαθέτει εργασιακή πείρα πέραν των 29 ετών και εργάστηκε για πολλά χρόνια σε ανώτατο διοικητικό επίπεδο σε πολυεθνική εταιρεία, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΥπΥ εύχεται στον κ. Σταυρίδη κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και διαβεβαιώνει ότι θα τον στηρίξει στην προσπάθειά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση