ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΟΚΥπΥ - Η απάντηση για τη μη ανανέωση συμβολαίου σε δύο νοσηλευτές

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τους τρεις επηρεαζόμενους νοσηλευτές που έληξαν τα συμβόλαια, ο ένας έχει ήδη προσληφθεί

ΚΥΠΕ

Παρά "τις εξαιρετικές επιδόσεις και το ήθος συγκεκριμένων τριών νοσηλευτών που προσλήφθηκαν στο πλαίσιο επίταξης ενδιάμεσα της πανδημίας, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) είναι υποχρεωμένος να λειτουργήσει βάσει των νομικά συμβατών διαδικασιών", αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού.

Προστίθεται ότι "από τους τρεις επηρεαζόμενους νοσηλευτές των οποίων τα συμβόλαια έχουν λήξει, ο ένας έχει ήδη προσληφθεί βάσει αυτών, οι υπόλοιπες δύο αιτήσεις δεν μπορούσαν να προχωρήσουν ως έχουν ενώ οι δυο νοσηλευτές δικαιούνται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση στον ΟΚΥπΥ όταν προκηρυχθούν θέσεις εργασίας".

Ο ΟΚΥπΥ εξηγεί ότι "για τις προσλήψεις νοσηλευτών στον ΟΚΥπΥ υπάρχουν συμφωνημένες διαδικασίες εντός των νομικών πλαισίων που είναι γνωστές στους υποψηφίους, στους εργαζόμενους και στους εκπροσώπους των εργαζομένων, διαδικασίες οι οποίες ισχύουν καθολικά για όλους".

Τέλος, αναφέρει ότι "προσλαμβάνει με νόμιμες πρακτικές πρόσληψης που τηρούν τις καθιερωμένες διαδικασίες και προστατεύουν τα δικαιώματα όλων των υποψηφίων για εργασία".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Η «πανδημία» κατατάχτηκε στην γρίπη από πριν δύο χρόνια. Το ότι επιμένει η Γενική Διευθύντρια το Υπουργείου Υγείας να αποκαλεί την γρίπη πανδημία COVID-19 είναι άλλη ιστορία.
Οι προσλήψεις έγιναν με επίταξη και καλώς τηρείται η νομοθεσία. Ο ένας προσληφθείς δεν έγινε γnωστόν αν προσλήφθηκε με… το μέσον στην εξάπλωση της τεχνοκρατίας.
Οι Συντεχνίες καραδοκούν, προς πλάνη για την δικήν των επιβίωση πρώτιστα εξαγγέλλοντας και παεργίες.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση