ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΠΑΣΥΔΥ - Νοσηλευτές: Ζητούν παρέμβαση Υπ. Υγείας για στελέχωση

Σε ανακοίνωση του, ο Κλάδος επισημαίνει ότι σε περίπτωση μη ανταπόκρισης στα αιτήματα του εντός περιόδου δύο εβδομάδων, θα προχωρήσει στην λήψη μέτρων

ΚΥΠΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ αποφάσισε σε συνεδρία του όσον αφορά την στελέχωση που ταλανίζει τα δημόσια νοσηλευτήρια, όπως θέσει το θέμα της κωλυσιεργίας εφαρμογής της συμφωνίας από τον ΟΚΥπΥ, στην Υπουργό Υγείας σε επικείμενη συνάντηση και θα ζητηθεί η παρέμβαση της Υπουργού για ορθολογιστική στελέχωση των Νοσοκομείων.

Σε ανακοίνωση του, ο Κλάδος επισημαίνει ότι σε περίπτωση μη ανταπόκρισης στα αιτήματα του εντός περιόδου δύο εβδομάδων, θα προχωρήσει στην λήψη μέτρων.

Οι νοσηλευτές της ΠΑΣΥΔΥ αναφέρουν ότι θα ζητήσουν από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΥπΥ να υιοθετήσει άμεσα τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τη Διεύθυνση του Οργανισμού και να καθορίσει χρονοδιάγραμμα για υλοποίηση της συμφωνίας.

Θα ζητηθεί, επίσης εκ νέου από τον ΟΚΥπΥ ο καθορισμός μηχανισμού άμεσης αντικατάστασης των αφυπηρετήσεων, παραιτήσεων και θανάτων συναδέλφων.

«Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης στα αιτήματα μας από την Υπουργό Υγείας, τη Διοίκηση και τη Διεύθυνση του ΟΚΥπΥ ,το Δ.Σ. του Κλάδου θα συνέλθει εντός δύο βδομάδων για απόφαση και λήψη δυναμικών καθώς και άλλων μέτρων, προς προστασία τόσο των νοσηλευόμενων όσο και του προσωπικού», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση