ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πελεκάνος: Όλα τα δεδομένα αξιολογούνται στο θέμα της πανδημίας

Οι παράμετροι που λαμβάνονται υπόψη

ΚΥΠΕ

Όταν δεν είμαστε ενωμένοι οι συνέπειες μπορεί να είναι τραγικές, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος.
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά την τέλεση του μνημοσύνου των πεσόντων κατά το Πραξικόπημα, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο, ο κ. Πελεκάνος είπε ότι «τιμούμε σήμερα τη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τη δημοκρατία. Οφειλόμενη τιμή που πρέπει να εκφράζεται όχι μόνο λεκτικά, αλλά και στην πράξη.

Και για να το πράξουμε αυτό θα πρέπει αυτή η θυσία να μας θυμίζει το πόσο τραγικές μπορούν να είναι οι συνέπειες όταν δεν είμαστε ενωμένοι, όταν δεν είμαστε μονιασμένοι».

Εξάλλου, σε ερώτηση για τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων του κορωνοϊού, ο κ. Πελεκάνος είπε, μεταξύ άλλων, ότι συνεχώς αξιολογούνται όλα τα δεδομένα από την επιδημιολογική ομάδα και το Υπουργείο Υγείας.

Πρόσθεσε ότι πρόκειται για μια συνεχιζόμενη αξιολόγηση, έχουμε κάποιες παραμέτρους που λαμβάνονται υπόψη, όπως ο αριθμός των κρουσμάτων και από πού προέρχονται, ενώ πιο σημαντική παράμετρος» είναι ο αριθμός των νοσηλευόμενων.

Πρόσθεσε ότι μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της περασμένης εβδομάδας, έχουν ληφθεί μέτρα και έχουν δοθεί κίνητρα για την ενίσχυση της εμβολιαστικής κάλυψης, τα οποία φαίνεται να αποδίδουν. Τέλος, είπε ότι λαμβάνεται επίσης υπόψη και η ανάγκη να διατηρηθεί ανοικτή η οικονομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Κάνοντας μια αποτίμηση του 2022 το πρόσημο δεν μπορεί παρά να είναι θετικό, με τους δικαιούχους να απολαμβάνουν, πλεονεκτήματα ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΥΓΕΙΑ