ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΠΙΣ: Ισχυρά παρών, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση της πανδημίας

Τι αναφέρει σε Πασχαλινό του μήνυμα, ο κ. Αγαθαγγέλου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ισχυρά παρών, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που έχει επιφέρει η συνεχιζόμενη πανδημία, δηλώνει ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), μέσω του Προέδρου του Πέτρου Αγαθαγγέλου, προσφέροντας αμέριστη στήριξη στα μέλη του, αλλά και τα μέγιστα στην κοινωνία, όπως αναφέρει, «με στόχο τον περιορισμό των κρουσμάτων και την καλύτερη δυνατή κλινική αντιμετώπιση των ασθενών».

Σε Πασχαλινό του μήνυμα, ο κ. Αγαθαγγέλου αναφέρει ότι το μήνυμα της Ανάστασης, είναι μήνυμα ζωής και «το μήνυμα της νίκης της ζωής επί του θανάτου», προσθέτοντας ότι «την ανθρώπινη ζωή προασπίζονται καθημερινά οι χιλιάδες των ιατρών οι οποίοι τον τελευταίο χρόνο ρίχνονται σε μία σκληρή μάχη εναντίον της πανδημίας SARS-COV 2».

«Ιατροί του δημόσιου αλλά και του ιδιωτικού τομέα, ιατροί της πρώτης γραμμής, άλλοι στις εντατικές και στις μονάδες αυξημένης φροντίδας, ιατροί στα επείγοντα και σε όλες τις βαθμίδες και τμήματα των υπηρεσιών υγείας και άλλοι στα ιατρεία τους», προσθέτει.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΠΙΣ εύχεται σε όλες και όλους υγεία, ψυχικό σθένος και κουράγιο ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δοκιμασία, όπως αναφέρει, «έχοντας μάθει όσα χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έρχονται, διασφαλίζοντας ποιοτική υγεία στον ασθενή και επιστημονική αξιοπρέπεια στον ιατρό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση