ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:23
 

Πρόβλημα στην εγγραφή Ελλαδιτών στο ΓεΣΥ

Κατειλημμένες όλες οι γραμμές εξυπηρέτησης του ΟΑΥ

Newsroom K

Προβλήματα στη διαδικασία εγγραφής στην Πύλη Δικαιούχων του ΓεΣΥ αντιμετωπίζουν αρκετοί Ελλαδίτες, κάτοικοι Κύπρου. Όπως ανέφερε αναγνώστης στην «Κ» δημιούργησε κανονικά λογαριασμό μέσω της ιστοσελίδας του ΓεΣΥ, ως δικαιούχος του Συστήματος, στο σημείο που κλήθηκε να βάλει τον αριθμό του Αρχείου Πληθυσμού διαπίστωσε πως το λογισμικό δεν εντόπιζε τα στοιχεία. Σημείωσε, πως όταν είδε πως υπάρχει αυτό πρόβλημα κάλεσε το Αρχείο Πληθυσμού για να το αναφέρει, αφού το Σύστημα τον παρέπεμψε εκεί.

Καλώντας στο Αρχείο Πληθυσμού και αναφέροντας το εν λόγω πρόβλημα η λειτουργός τον ενημέρωσε πως δεν έχουν ενημερωθεί καθόλου για τις διαδικασίες του ΓεΣΥ και ως εκ τούτου δεν γνωρίζουν γιατί το Σύστημα δεν εντοπίζει τα στοιχεία του. Μάλιστα, η εν λόγω λειτουργός ανέφερε στον αναγνώστη πως έχουν δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα από Ελλαδίτες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, ενώ άλλοι αναγνώστες δεν έχουν καν καταφέρει να επικοινωνήσουν με αρμόδιο λειτουργό του τμήματος.

Σε επικοινωνία της «Κ», με την αναπληρώτρια διευθύντρια του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας Έφη Καμίτση, σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει, η κ. Καμίτση απαντά πως αυτό πρέπει να το αναφέρουν στο 17000 (αριθμός εξυπηρέτησης ΓεΣΥ) για να μπουν οι λειτουργοί στο αρχείο και να εντοπίσουν τι πρόβλημα υπάρχει. Πρόσθεσε δε, πως δεν είναι πρόβλημα του Συστήματος διότι αυτό είναι ενωμένο με την ΚΑΠ (Κεντρική Αποθήκη Πληροφοριών της κυβέρνησης), η οποία είναι ενωμένη με το Αρχείο Πληθυσμού του κράτους.

Σε προσπάθειες της «Κ» να επικοινωνήσει με το 17000 για αναφέρει το πρόβλημα επικοινωνήσουμε όλες οι γραμμές είναι κατειλημμένες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Πρόωρες εκλογές προκήρυξε ο Τσίπρας

«Ακόμη ένας Χριστόφιας πάει!»
ΑΚΑ  |  09:27

Η εξάδα που παίρνει εισιτήριο για Βρυξέλλες (βιογραφικά, φωτος)

«Αν καταφέρουν και συνεργαστούν για το καλό της Κύπρου, θα εισπράξουν το εύγε του Κυπριακού Λαού, διαφορετικά ...»
ΑΚΑ  |  09:26

Αναμένουν ηχηρό παρών από Τουρκοκύπριους

«Προς Κελ-αήδη=Προδότες να γυρέψεις στη φάρα που προέρχεσαι που κουβάλησε την Τουρκία στη Κύπρο!»
Christos A.  |  08:04

Αναμένουν ηχηρό παρών από Τουρκοκύπριους

«Το ΑΚΕΛ με προδοτικο τροπο χρησιμοποιηται ως δουρειος ιππος των τουρκων για να μπουν στην ευρωπη να ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:38

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X