ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρώτη αντίδραση Γιαννάκη - «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η αλήθεια πάντα λάμπει»

«Kάποιοι προσπάθησαν να πείσουν ότι στο Υπουργείο στήθηκε ένα μίνι ΓεΣΥ, που έστελνε επώνυμους στο εξωτερικό, τη στιγμή που απλοί πολίτες αφήνονταν στη μοίρα τους, ουδέν αναληθέστερο»

ΚΥΠΕ

Η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Δρ Χριστίνα Γιαννάκη, μιλώντας ενώπιον της Επιτροπής Υγείας, έδωσε για πρώτη φορά απαντήσεις σε όσα της καταλογίζονται μέσα από τα ΜΚΔ.

Όπως είπε ενώπιων των βουλευτών, «εδώ και ένα μήνα η τιμή και η αξιοπρέπεια μου διασύρονται κατά ένα βάναυσο τρόπο, υπόμεινα καρτερικά διότι έμαθα ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η αλήθεια πάντα λάμπει», προσθέτοντας ότι «κάποιοι προσπάθησαν να πείσουν ότι στο Υπουργείο στήθηκε ένα μίνι ΓεΣΥ, που έστελνε επώνυμους στο εξωτερικό, τη στιγμή που απλοί πολίτες αφήνονταν στη μοίρα τους, ουδέν αναληθέστερο».

Τόνισε πως οι σχετικοί κατάλογοι είναι εκεί για έλεγχο από τους αρμόδιους λόγω προσωπικών δεδομένων.

Ελεγκτής για Χριστίνα Γιαννάκη

Στο θέμα της Δρ Γιαννάκη αναφέρθηκε ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ο οποίος ανέφερε ότι πριν ένα μήνα «ξεκίνησε πόλεμος» στο διαδίκτυο εναντίον του και εναντίον της Χριστίνας Γιαννάκη, δηλώνοντας ότι «γράφτηκε για το πτυχίο της κ. Γιαννάκη, για την ερωτική της ζωή όταν ήταν 13 χρονών, για την αδελφή του και άλλα πολλά».

«Όταν αποδείχθηκε ότι όλα ήταν μούφα τότε στράφηκαν στους επιδοτούμενους ασθενείς, δηλαδή ότι ήταν διεφθαρμένος ο Γενικός Ελεγκτής και διεφθαρμένη η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας και ότι ήταν άγγελοι στον ΟΑΥ», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση