ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πύλη Εμβολιασμού: Υπερφόρτωση λόγω μεγάλης ζήτησης

Τι αναφέρει στην «Κ» ο ο Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Κυριάκος Κόκκινος - Διευθετήθηκαν πάνω από 10 χιλιάδες ραντεβού σε μία ώρα

Της Άντρης Θρασυβούλου

Υπερφόρτωση παρουσίασε σήμερα με το άνοιγμα της στις 7.30 το πρωί, η Πύλη Εμβολιασμού. Όπως ανέφερε στην «Κ» ο Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Κυριάκος Κόκκινος, τα πρώτα περίπου 7 λεπτά η Πύλη υπερφορτώθηκε λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας και ζήτησης. Η λειτουργία της Πύλης, ήταν αργή ωστόσο, όπως διαβεβαιώνει ο Υφυπουργός πλέον λειτουργεί κανονικά, ενώ χιλιάδες πολίτες έχουν διευθετήσει ραντεβού για εμβολιασμό.

Υπενθυμίζεται ότι η Πύλη Εμβολιασμού άνοιξε σήμερα (4/5) στις 7:30 το πρωί για διευθέτηση ραντεβού από ηλικίες 37-38 ετών. Η Πύλη θα είναι διαθέσιμη για διευθέτηση ραντεβού μέχρι τις 8 το βράδυ. Μέχρι τις 8:30 το πρωί, διευθετήθηκαν 10326 από 14387 ραντεβού που δόθηκαν.

Οι εν δυνάμει δικαιούχοι ανέρχονται σε 28 χιλιάδες. 

Tην Πέμπτη ακολουθούν οι ηλικίες 35-36 και την Παρασκευή τα άτομα ηλικίας 33-34. Οι εμβολιασμοί θα γίνονται με τα διαθέσιμα αδειδοτημένα εμβόλια στα Κέντρα Εμβολιασμού που λειτουργούν σε όλες τις Επαρχίες. Ο προγραμματισμός για την περίοδο μετά τις 8 Μαΐου θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Άντρης Θρασυβούλου

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση