ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έσπευσαν στην Τριμίκλινη για εμβολιασμό παιδιά 5-11 ετών (εικόνες)

Όλες οι πληροφορίες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μέλη της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου πραγματοποίησαν σήμερα Σάββατο (15/1/2022) εμβολιασμούς σε παιδιά 5-11 ετών στο κέντρο που λειτούργησε στο γραφείο του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών κοινοτήτων στην Τριμίκλινη.  

Συγκεκριμένα, στις 15 Ιανουαρίου, από τις 8:00 μέχρι τις 14:00, λειτούργησε εμβολιαστικό κέντρο στο γραφείο του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών κοινοτήτων στην Τριμίκλινη για την εξυπηρέτηση παιδιών ηλικίας 5-11 ετών, ατόμων ηλικίας 12 ετών και άνω, που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα κατά της νόσου COVID-19 (χορήγηση 1ης δόσης) και ατόμων ηλικίας 12 ετών και άνω, που έχουν λάβει την 1η δόση εμβολίου Moderna ή Pfizer/BioNTech και έχει παρέλθει η περίοδος που απαιτείται για τη 2η δόση (Moderna 4 εβδομάδες και Pfizer 3 εβδομάδες).
 
Σε ό,τι αφορά στον εμβολιασμό με ενισχυτική/3η δόση, εξυπηρετήθηκαν άτομα, ηλικίας 18 ετών και άνω, νοουμένου ότι είχε παρέλθει χρονικό διάστημα 5 μηνών και δύο εβδομάδων από τον εμβολιασμό τους με τη 2η δόση. Επιπρόσθετα, τα άτομα που έχουν λάβει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson&Johnson, μπορούσαν να λάβουν ενισχυτική δόση με εμβόλιο τεχνολογίας mRNA (Moderna και Pfizer/Biontech). 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X