ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συνάντηση Φαίδωνος - Κανάρη: Στο επίκεντρο τα προβλήματα του ΓΝ Πάφου

Τονίστηκε η αναγκαιότητα κτηριακής αναβάθμισης

ΚΥΠΕ

Τα  προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και οι λύσεις που δρομολογούνται για αντιμετώπισή τους, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε χθες η Υπουργός Υγείας Πόπη Κανάρη με τον Δήμαρχο της πόλης Φαίδωνα Φαίδωνος.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο χθεσινής περιοδείας της Υπουργού στην Πάφο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναμεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και οι λύσεις που δρομολογούνται προς επίλυση τους.

Ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρθηκε στα προβλήματα στελέχωσης που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στην αναγκαιότητα κτηριακής αναβάθμισης.

Όπως αναφέρεται, η κ. Κανάρη ενημέρωσε τον κ. Φαίδωνος για τα αποτελέσματα χθεσινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, στην παρουσία της ηγεσίας του ΟΚΥπΥ. Κατά την συνάντηση, όπως σημείωσε η Δρ Κανάρη, επισημάνθηκε η ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών για τη συνολική αναβάθμιση των υπηρεσιών και των υποδομών του Νοσοκομείου.

Μεταξύ των δράσεων που αναλήφθηκαν από μέρους του ΟΚΥπΥ είναι η αναβάθμιση του ΤΑΕΠ Πάφου, η παράδοση, εντός Νοεμβρίου, της Μονάδας Αιμοκάθαρσης και η έναρξη των εργασιών κτηριακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου, για την οποία έχει υπογραφεί σχετικό συμβόλαιο, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Πάφος  |  Υγεία  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση