ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου για την πορεία μετά την πανδημία στη Λεμεσό

Στην εκδήλωση θα βρίσκεται η Επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου

ΚΥΠΕ

Με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μεταξύ εκπροσώπων των θεσμών που διαχειρίζονται την πανδημία, ενόψει των προκλήσεων που αναμένεται να αντιμετωπίσουν τα συστήματα υγείας κατά τον ερχόμενο χειμώνα, πραγματοποιείται σήμερα στη Λεμεσό συνάντηση Υψηλού Επιπέδου με θέμα “COVlD-19: Η πορεία μετά την πανδημία”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, τη Συνάντηση διοργανώνει το Υπουργείο και αυτή θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή της Ευρωπαίας Επιτρόπου Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Στέλλας Κυριακίδου, Υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Διευθυντή Περιφέρειας Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) και άλλων εμπειρογνωμόνων, αναφέρει σε ανακοίνωση του Υπουργείου.

Στην ανακοίνωση προστίθεται πως σκοπός της συνάντησης είναι η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μεταξύ εκπροσώπων των θεσμών που διαχειρίζονται την πανδημία, ενόψει των προκλήσεων που αναμένεται να αντιμετωπίσουν τα συστήματα υγείας κατά τον ερχόμενο χειμώνα.

Η Επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου θα τιμήσει την εκδήλωση με την παρουσία της και εναρκτήρια ομιλία, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση