ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τις επόμενες μέρες ανακοινώνονται νέα κίνητρα για τους εμβολιασμένους

Θα ήθελα να εκφράσω θερμές ευχαριστίες προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει από την πρώτη στιγμή, ανέφερε ο κ. Σεντώνας

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Το θέμα της προώθησης του εμβολιασμού ανάμεσα στη νεολαία και της παραχώρησης κινήτρων συζήτησαν σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο Επίτροπος του Πολίτη Παναγιώτης Σεντώντας εμπλεκόμενοι φορείς.

Στόχος, όπως είπε ο κ. Σεντώνας, είναι τις επόμενες μέρες να ανακοινωθεί το πλαίσιο κινήτρων, προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια εμβολιαστικής κάλυψης στους νέους.

Σύμφωνα με την Προεδρία, σε γραπτή του δήλωση ο κ. Σεντώνας αναφέρει ότι  πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψη με αντικείμενο τη συνεργασία με ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς δημοσίου δικαίου, για παραχώρηση κινήτρων προς τους νέους για προώθηση του εμβολιασμού.

Κατά τη σύσκεψη έγινε συζήτηση και καταγράφηκαν οι εισηγήσεις των συμμετεχόντων για το θέμα της προώθησης του εμβολιασμού ανάμεσα στη νεολαία.

Ο κ. Σεντώνας σημειώνει ότι σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς, θα καταγραφεί το ενδιαφέρον των εταιρειών και των οργανισμών δημοσίου δικαίου για συμμετοχή στην όλη προσπάθεια, μέσα από την παραχώρηση συγκεκριμένων κινήτρων.

«Στόχος είναι τις επόμενες μέρες, αφού ολοκληρωθεί η πιο πάνω διαδικασία, να ανακοινωθεί το πλαίσιο κινήτρων, προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια εμβολιαστικής κάλυψης στους νέους. Θα ήθελα να εκφράσω θερμές ευχαριστίες προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει από την πρώτη στιγμή», κατέληξε.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων, του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου, του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου, καθώς και των δημοσίων και των ιδιωτικών Πανεπιστημίων.Συμμετείχαν, επίσης, η Δρ Ζωή-Δωροθέα Πανά, Μέλος της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας και ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Φελλάς, Μέλος της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής και Πρόεδρος της Επιτροπής για την Ψυχολογική Ανάκαμψη από τις Επιπτώσεις της Πανδημίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση