ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπ. Υγείας: Ενημερώθηκε για την υλοποίηση των αιτημάτων για το νοσοκομείο Πόλης

Τι αναφέρει σχετική ανακοίνωση

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Για την πρόοδο υλοποίησης των αιτημάτων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής για το νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς, έτυχε ενημέρωσης ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη Διοίκηση του ΟΚΥπΥ και του Δημάρχου Πόλεως Χρυσοχούς κ. Γιώτη Παπαχριστοφή. Στη σύσκεψη παρευρέθηκε και ο βουλευτής του ΔΗΣΥ κ. Χαράλαμπος Πάζαρος.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια των προηγούμενων συναντήσεων, σχετικά με την τροχοδρόμηση ενεργειών και δράσεων από πλευράς του ΟΚΥπΥ για την επίλυση προβλημάτων στελέχωσης που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς.

Ο Υπουργός Υγείας εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις ενέργειες που καταβάλει ο ΟΚΥπΥ ως προς την επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νοσηλευτήριο, αλλά και ως προς την υλοποίηση αιτημάτων των κατοίκων της περιοχής, ενώ αμφότεροι, επανέλαβαν την αποφασιστικότητα τους για αναβάθμιση των ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Υγεία  |  Πάφος  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Κάνοντας μια αποτίμηση του 2022 το πρόσημο δεν μπορεί παρά να είναι θετικό, με τους δικαιούχους να απολαμβάνουν, πλεονεκτήματα ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΥΓΕΙΑ