ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λάρνακα: Έκανε τη διάρρηξη...επάγγελμα - Χειροπέδες σε 27χρονο

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά τις εννέα υποθέσεις

ΚΥΠΕ

Νεαρός ηλικίας 27 ετών συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με εννέα διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στη Λάρνακα, μεταξύ Οκτωβρίου 2022 και Ιανουαρίου 2023.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, εντόπισαν γύρω στις 6.30 το απόγευμα της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου, τον 27χρονο να κινείται πεζός σε περιοχή της Λάρνακας. Τα μέλη του ΤΑΕ τον ανέκοψαν και προχώρησαν στη σύλληψή του, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί πρόσφατα σχετικά με έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών».

Ο άνδρας συνελήφθη και για αυτόφωρα αδικήματα, αφού στην κατοχή του ανευρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και το χρηματικό ποσό των 1.616 ευρώ, για την προέλευση του οποίου δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Προστίθεται ότι «πέραν των έξι υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών για τις οποίες ο ύποπτος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, οι ανακριτές του ΤΑΕ εξασφάλισαν στοιχεία εναντίον του αναφορικά και με άλλες τρεις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. Οι εννέα συνολικά υποθέσεις αφορούν σε διαρρήξεις και απόπειρες διάρρηξης, που διαπράχθηκαν μεταξύ του περασμένου Οκτωβρίου, 2022 και του Ιανουαρίου, 2023, σε διάφορα υποστατικά στη Λάρνακα, μεταξύ των οποίων σε γραφεία εταιρειών, σε καταστήματα, σε ένα εστιατόριο, καθώς και σε μία κατοικία».

Από την κατοικία κλάπηκαν κοσμήματα, αριθμός ρολογιών, και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου ταμπλέτας, ενώ από άλλα υποστατικά κλάπηκαν χρηματικά ποσά.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά τις εννέα υποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση