ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λάρνακα: Μαθήτρια κατήγγειλε καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση

«Δεν μπορεί να συνεχίσει να εισέρχεται στις τάξεις διδασκαλίας, ως να μην συνέβη τίποτα», λέει ο βουλευτής του ΔΗΚΟ κ.Χρίστος Ορφανίδης

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Παιδείας ζητά ο βουλευτής του ΔΗΚΟ κ. Χρίστος Ορφανίδης, στην υπόθεση που αφορά καταγγελία εναντίον καθηγητή Γυμνασίου στη Λάρνακα, ο οποίος καταγγέλθηκε από μαθήτρια για σεξουαλική παρενόχληση. Ο βουλευτής ζητά να θέσει τον καθηγητή σε διαθεσιμότητα μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών.

Πάντως, ο κ. Χρίστος Ορφανίδης, που φαίνεται να γνωρίζει λεπτομέρειες για την υπόθεση, σημειώνει σε ανάρτησή του στα με΄σα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο καθηγητής καταγγέλθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Τμήμα Ανίχνευσης Εγκλημάτων (ΤΑΕ Λάρνακας) για πράξη σεξουαλικής παρενόχλησης μαθήτριας σε Γυμνάσιο της Λάρνακας την προηγούμενη ημέρα.

«Δεν μπορεί να συνεχίσει να εισέρχεται στις τάξεις διδασκαλίας,ως να μην συνέβη τίποτα και όλοι ας σκεφτούμε την ψυχολογία της αθώας ψυχής της μαθήτριας καθώς και των υπόλοιπων συμμαθητών της» καταλήγει στην ανάρτησή του ο βουλευτής Λάρνακας.

Το 24news, επιβεβαίωσε την ύπαρξη της καταγγελίας ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά την διερεύνηση της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση