ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λεμεσός: Σκηνοθετημένη η ένοπλη ληστεία

Μέχρι στιγμής το χρηματικό ποσό δεν έχει εντοπιστεί.

Εξελίξεις προέκυψαν σε σχέση με τη ληστεία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/03) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από ανακρίσεις των αρχών, ο 55χρονος υπάλληλος του ξενοδοχείου και οδηγός του οχήματος από το οποίο κλάπηκε το ποσό των 30χιλ. ευρώ, ομολόγησε πως μαζί με δεύτερο πρόσωπο σκηνοθέτησαν τη ληστεία.

Μετά και την εξέλιξη αυτή, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 55χρονου οδηγού, αλλά και του δεύτερου προσώπου, επίσης, 55 ετών. Να σημειωθεί πως το δεύτερο πρόσωπο είναι γνωστό στις αρχές για διάφορες υποθέσεις.

Μέχρι στιγμής το χρηματικό ποσό δεν έχει εντοπιστεί.

 

Το χρονικό της στημένης ληστείας

Υπάλληλος ξενοδοχείου, ηλικίας 55 ετών, οδηγούσε το όχημα του στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος της Παρεκκλησιάς, με σκοπό να μεταβεί σε τράπεζα για να καταθέσει ποσό ύψους €30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα είχε ισχυριστεί ο 55χρονος, δύο οχήματα προσέγγισαν το αυτοκίνητο του με το ένα να περνά μπροστά και το άλλο να μένει πίσω του αναγκάζοντάς τον με αυτό τον τρόπο να σταματήσει.

Όπως είχε αναφέρει στους ανακριτές το «θύμα» της ληστείας οι δράστες φορώντας χειρουργικές μάσκες, έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και με σπαστά ελληνικά ζήτησαν τα χρήματα προτάσσοντας όπλο. Σύμφωνα με τον ίδιο του είπαν «την τσάντα την τσάντα».

Εξάλλου υποστήριξε ότι οι δράστες έπιασαν και τα κλειδιά του οχήματός του καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Πληροφορίες από 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση