ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λεμεσός: Κοκαΐνη και στον αδελφό της 5χρονης

Από ύποπτη, μετατρέπεται σε μάρτυρα κατηγορίας η μητέρα

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Θετικό σε ναρκωτικές ουσίες είναι και το δεύτερο παιδί ζεύγους αλλοδαπών, σύμφωνα με την εργαστηριακή έκθεση Γενικού Χημείου του Κράτους. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικές εβδομάδες, αποκαλύφθηκε ότι στον οργανισμό της μιας τους κόρης εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη, όταν το ζεύγος αλλοδαπών ζήτησε από συγκεκριμένο χημείο στην Λεμεσό όπως εξεταστούν τα δύο ανήλικα τέκνα τους, εργαστηριακά για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών.

Η Αστυνομία θυμίζουμε ότι αρχικά είχε προχωρήσει στη σύλληψη του πατέρα ο οποίος παραδέχθηκε ότι είναι χρήστης ουσιών, ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά μπήκαν σε δωμάτιο όπου υπήρχαν ναρκωτικά και πιθανόν να ήρθαν σε επαφή με αυτά, γι’ αυτό θέλησαν να εξεταστούν τα παιδιά τους από χημείο.

Η μητέρα των παιδιών είχε εξαφανιστεί μαζί με τα ανήλικα, αλλά εντοπίστηκε και την Πέμπτη (10/6) οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου. Παρά το γεγονός ότι αρχικά εγκρίθηκε η μονοήμερη κράτησή της για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, η Νομική Υπηρεσία αποφάσισε όπως αφεθεί ελεύθερη και μάλιστα να καταθέσει στην υπόθεση ως μάρτυρας κατηγορίας.

Η 40χρονη αλλοδαπή, ισχυρίστηκε ότι εγκατέλειψε την Κύπρο με τα παιδιά της για λόγους ασφαλείας, ενώ η συνήγορος υπεράσπισής της ανέφερε στο Δικαστήριο ότι η μητέρα ήταν αυτή που επέμενε να εξεταστούν τα παιδιά λόγω αλλαγής συμπεριφοράς που παρατήρησε.

Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος, αφού εξέτασε τα παιδιά του στο χημείο, δεν ήθελε να καταγγείλει την υπόθεση στην Αστυνομία, ωστόσο το έπραξε το Χημείο μετά τα αποτελέσματα για εντοπισμό ουσιών στο ένα τους παιδί. Τα παιδιά σημειώνεται ότι είναι δίδυμα και είναι ηλικίας 5 ετών.

Ο 45χρονος πατέρας αναμένεται να απαντήσει στις κατηγορίες ενώπιον Δικαστηρίου στις 2 Ιουλίου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση για αδικήματα που αφορούν παραμέληση ανηλίκου, προμήθεια ναρκωτικών και άλλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση