ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:10
 

Λεμεσός: Νέα υπόθεση εξαπάτησης ηλικιωμένων από επιτήδειους

Πλήρωσαν τρεις χιλιάδες ευρώ χωρίς να γίνουν οποιεσδήποτε εργασίες

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Μετά την καταγγελία ζεύγους ηλικιωμένων, ότι ξεγελάστηκαν από αγνώστους για στεγανοποίηση της ταράτσας τους, μια δεύτερη καταγγελία έγινε σήμερα στο ΤΑΕ Λεμεσού, από άλλο ένα ζεύγος ηλικιωμένων, οι οποίοι πλήρωσαν 3 χιλιάδες ευρώ, χωρίς να γίνουν οποιεσδήποτε εργασίες.

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως και στις δυο περιπτώσεις φαίνεται πως πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα, τα οποία δρουν οργανωμένα και «χρησιμοποιούν μεθόδους που διερευνούμε». Σύμφωνα με την νέα καταγγελία, δυο πρόσωπα ανέλαβαν εργασίες στεγανοποίησης της ταράτσας της οικίας ηλικιωμένου ζεύγους και αφού έφυγαν με χρηματικό ποσό 3,000 ευρώ, διαπιστώθηκε πως δεν έγινε καμία επιδιόρθωση της.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο περιστατικό είχε καταγγελθεί στις 7 Νοεμβρίου από ζεύγος 83χρονων, οι οποίοι έδωσαν 9,600 ευρώ σε δυο πρόσωπα, τα οποία συνοδεύονταν και από μια γυναίκα με ανήλικο παιδί. "Από επιθεώρηση της ταράτσας διαπιστώθηκε ότι τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ευτελή και το κόστος τους δεν ανερχόταν πέραν των 100 ευρώ", συμπλήρωσε. Η εξαπάτηση και στις δυο περιπτώσεις, συνέχισε, "φαίνεται να έγινε από αλλοδαπούς, ηλικίας 25 με 35 χρόνων, οι οποίοι μιλούν ελληνικά και επισκέπτονται τα ηλικιωμένα πρόσωπα, τα οποία ως ευάλωτα, λόγω ηλικίας που είναι, πέφτουν θύματα αυτών των επιτήδειων".

Η Αστυνομία εξετάζει κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ενώ στοιχείο αποτελεί το πράσινου χρώματος σαλούν αυτοκίνητο, με το οποίο φαίνεται να κυκλοφορούν. "Κάνουμε έκκληση στο κοινό και ιδιαίτερα τα ηλικιωμένα άτομα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά και να ενημερώνουν τα παιδιά τους, τους γείτονες ή ακόμη και την Αστυνομία, όταν υποψιάζονται ότι κάτι δεν πάει καλά", κατέληξε στις δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Κάποιοι πολιτικοί να αφήσουν τα προσωπικά τους τερτίπια και να στεφτούν το καλό του τόπου για να μην ...»
Leon  |  12:17

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Η βουλή των λαϊκιστών Πορδίκη, Καμένης, Ελαμάκια και συνεργατιστή κλέφτη Κουλία- ΕΔΕΚ & ΔΗΚΟ βυθίζουν ...»
Αρμαγεδών  |  11:25

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X