ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λεμεσός: Πρόστιμα σε 12 άτομα για συνάθροιση σε οικία

Σε 85 καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συνωστισμός σε καφετέρια στην Κάτω Πάφο και συνάθροιση πέραν των 10 ατόμων σε οικία, ανάγκασαν την Αστυνομία να καταγγείλει πρόσωπα και να μοιράσει εξώδικα πρόστιμα.

Συγκεκριμένα, στην καφετέρια στην Κάτω Πάφο διαπιστώθηκε ότι την 1η Ιανουαρίου υπήρχε συνωστισμός πελατών που ανέμεναν να πάρουν την παραγγελία τους ενώ δεν τηρούνταν και οι αποστάσεις. Η Αστυνομία κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος καλείται να πληρώσει εξώδικο πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ.

Όσον αφορά την δεύτερη υπόθεση, η Αστυνομία έφτασε σε οικία στην Λεμεσό όπου συναθροίζονταν 12 άτομα, την Πρωτοχρονιά. Η πρώτη του χρόνου δεν ήταν μέσα στις εξαιρέσεις των ημερών που έδωσε το Υπουργείο Υγείας, σχετικά με τις συναθροίσεις, ενώ ήταν και περισσότεροι από 10.

Τα μέλη της Αστυνομίας μοίρασαν εξώδικα πρόστιμα σε όλους, ύψους 300 ευρώ.

Οι καταγγελίες το τελευταίο 24ωρο

Σε 85 καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων που λαμβάνονται για αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, έγιναν συνολικά 6.265 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 6 υπεύθυνοι υποστατικών και 79 πολίτες.

Στη Λευκωσία έγιναν 2.246 έλεγχοι με καταγγελίες σε δύο υποστατικά και 33 άτομα. Στη Λεμεσό η Αστυνομία προέβη σε 1.781 ελέγχους και κατήγγειλε ένα υποστατικό και 16 πολίτες. Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 698 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 10 πολίτες. Στην Πάφο έγιναν 907 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν οι υπεύθυνοι δυο υποστατικών και έξι άτομα. Στην Αμμόχωστο η Αστυνομία προέβη σε 447 ελέγχους και κατήγγειλε 10 πολίτες. Στη Μόρφου έγιναν 186 έλεγχοι χωρίς να υπάρξει καταγγελία

Επιπρόσθετα η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 18 ελέγχους χωρίς να διαπιστωθεί κάποια παραβίαση των μέτρων. Καμία παραβίαση δεν διαπιστώθηκε επίσης στα αεροδρόμια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση