ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συμβούλιο Αποχετεύσεων: Δεν οφείλεται στο αποχετευτικό η δυσοσμία στη Λευκωσία

Από την περασμένη Παρασκευή οι κάτοικοι της πρωτεύουσας ταλαιπωρούνται από μια δυσάρεστη οσμή που απλώνεται από τα δυτικά και φτάνει μέχρι τα ανατολικά προάστια

Newsroom K

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας ανακοίνωσε ότι η δυσοσμία που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας δεν σχετίζεται με τη λειτουργία του Αποχετευτικού Συστήματος.

Υπενθυμίζεται ότι, από την περασμένη Παρασκευή οι κάτοικοι της πρωτεύουσας ταλαιπωρούνται από μια δυσάρεστη οσμή που απλώνεται από τα δυτικά και φτάνει μέχρι τα ανατολικά προάστια, αναφέρει ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων.

Η ανακοίνωση από το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

Μια περίεργη οσμή καμένης κοπριάς ταλαιπωρεί κάθε βράδυ τους κατοίκους Λευκωσίας. Οι αρμόδιοι να βρουν την πηγή της δυσοσμίας

Από την περασμένη Παρασκευή οι κάτοικοι της πρωτεύουσας ταλαιπωρούνται από μια δυσάρεστη οσμή που απλώνεται από τα δυτικά και φτάνει μέχρι τα ανατολικά προάστια.

Έχουν εντοπιστεί διάφορες πιθανές πηγές της οχληρίας από τους παραπονούμενους πολίτες με πιο πιθανή τα μεγάλα χοιροστάσια και τη μονάδα επεξεργασίας λυμάτων στην περιοχή του Οβγκού ποταμού, παρά το αεροδρόμιο Λευκωσίας.

Οι αρμόδιοι δεν φαίνεται να πήραν μυρωδιά. Με άλλα λόγια δεν φαίνεται να έχουν ερευνήσει το πρόβλημα και να εντοπίσουν την πηγή της δυσοσμίας.

Εμείς ως Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία - Πολιτών καλούμε τους αρμόδιους να εντοπίσουν την πηγή της οχληρίας και να λάβουν άμεσα μέτρα για τερματισμό της.

Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Η κατάσταση αξιολογείται συνεχώς και δεν αποκλείεται την ερχόμενη βδομάδα να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Το unlock ξύπνησε την πανδημία

Η επαναλειτουργία των αεροδρομίων επιδείνωσε την επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου, αναφέρει στην «Κ» ο Δρ Πέτρος Καραγιάννης ...
Του Γιάννου Λύτρα
 |  ΥΓΕΙΑ
X