ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λήψη πολλών δειγμάτων ιχνηλάτησης στην Αθηένου

Ο δήμαρχος καλεί όλους του δημότες και όλο τον κόσμο να κάνουν πράξη της ρήση «ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια απέστειλε ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς σε γιατρούς και νοσηλευτές του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει «θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στον Γιώργο Καροτσάκη, Εκτελεστικό Γενικό Διευθυντή ΟΚΥπΥ Λάρνακας και Αμμοχώστου, για την άμεση και θετική ανταπόκρισή του στη λήψη αρκετών δειγμάτων ιχνηλάτησης από άτομα που ήλθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Αθηένου, καθώς και στον γενικότερο χειρισμό των θεμάτων που σχετίζονται με την πανδημία στις δύο Επαρχίες».

Ταυτόχρονα «ευχαριστεί θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Λάρνακας, το οποίο έχοντας να αντιμετωπίσει έναν αόρατο εχθρό, με περισσή όρεξη και ευγένεια, επιτέλεσε και επιτελεί το έργο του. Το σύνθημά μας είναι «Μένω στο Σπίτι», γι’ αυτούς όμως δεν ισχύει, αφού πρέπει να μεταβούν εκεί που ήδη κτύπησε ο εχθρός και να υπερβάλουν εαυτόν, για να βοηθήσουν εκείνους που βρίσκονται σε κίνδυνο».

Στη γραπτή ανακοίνωση του ο κ. Καρεκλάς σημειώνει «πως έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι η καταπολέμηση του ιού είναι η απομόνωσή, γι’ αυτό καλεί όλους τους δημότες Αθηένου και όλο τον κόσμο της Κύπρου να κάνουν πράξη τη ρήση «ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ», μακριά από φίλους και συγγενείς, χωρίς άσκοπες συναντήσεις και μετακινήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X