ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ληστεία 66χρονης στη Λεμεσό: Χειροπέδες και σε 47χρονο Ελληνοκύπριο

Η Αστυνομία φαίνεται να έφτασε στα ίχνη των δύο προσώπων, έπειτα από σχετική μαρτυρία που εξασφάλισε

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στη σύλληψη ενός 47χρονου Ελληνοκύπριου προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με την υπόθεση ληστείας με θύμα 66χρονη στη Λεμεσό. Οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψή του μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε εναντίον του. Για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση δύο πρόσωπα, ένας Ελληνοκύπριος και ένας αλλοδαπός.

Πρόκειται για δύο πρόσωπα ηλικίας 46 και 49 ετών. Και τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Η Αστυνομία φαίνεται να έφτασε στα ίχνη των δύο προσώπων, έπειτα από σχετική μαρτυρία που εξασφάλισε.

Συγκεκριμένα, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 46χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Σήμερα ο 46χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία και εναντίον 49χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σημειώνεται ότι η 66χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται, αλλά σε σταθερή κατάσταση.

Τα γεγονότα της υπόθεσης:

Υπόθεση ληστείας, με θύμα 66χρονη, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διερευνά η Αστυνομία, στη Λεμεσό. Η 66χρονη εντοπίστηκε γύρω στις 8.30π.μ. της 28ης Ιουνίου, δεμένη και τραυματισμένη εντός του διαμερίσματός της που βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, λίγο νωρίτερα, γύρω στις 8π.μ., η 66χρονη, εξερχόμενη του διαμερίσματός, δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες, οι οποίοι φέρονται να βρίσκονταν κρυμμένοι στο κλιμακοστάσιο. Οι δράστες, που φέρονται να της έστησαν καρτέρι, κτύπησαν με σιδηρολοστό την 66χρονη και στη συνέχεια όταν η γυναίκα λιποθύμησε λόγω των κτυπημάτων, την οδήγησαν εντός του διαμερίσματός της, την έδεσαν πισθάγκωνα, τη φίμωσαν και απαίτησαν χρήματα και κοσμήματα.

Η γυναίκα κατάφερε να ζητήσει βοήθεια από το γιο της, τον οποίο κάλεσε μέσω τηλεφώνου όταν κατάφερε να ελευθερώσει το ένα της χέρι. Ο γιος της μετέβη στην πολυκατοικία όπου διαμένει η μητέρα του και όταν την αντίκρισε σε κακά χάλια ενημέρωσε αστυνομία και κάλεσε ασθενοφόρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση