ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ληστεία σε φούρνο στη Λεμεσό – Έκλεψαν €300

Δύο δράστες άρπαξαν την ταμειακή και διέφυγαν με μοτοσυκλέτα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Υπόθεση ληστείας σε φούρνο, η οποία διαπράχθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Λεμεσό, διερευνά η Αστυνομία.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, σε ανακοίνωσή της, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 3.30 το πρωί διανομέας εταιρείας αντιλήφθηκε άγνωστο άνδρα εντός του φούρνου, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, να προσπαθεί να αφαιρέσει το συρτάρι της ταμειακής μηχανής.

Με τη βοήθεια του υπαλλήλου του φούρνου προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, ωστόσο ο δράστης κατάφερε να διαφύγει παίρνοντας μαζί του το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των €300.

Τον δράστη ανέμενε έξω από τον φούρνο δεύτερο πρόσωπο, το οποίο επέβαινε σε μοτοσυκλέτα και διέφυγαν μαζί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ