ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λογομάχησαν με την ιδιοκτήτρια για τα ενοίκια - Τους απείλησε ο πατέρας της με κυνηγετικό

Ο 75χρονος κλήθηκε στην Αστυνομία και παραλήφθηκαν τα τρία κυνηγετικά όπλα που είναι εγγεγραμμένα στο όνομα του

ΚΥΠΕ

Υπόθεση οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, κατοχής πυροβόλου όπλου, με σκοπό την πρόκληση βλάβης, παράνομης εισόδου σε ξένη περιουσία, απειλής και δημόσιας εξύβρισης διερευνά η Αστυνομία εναντίον 75χρονου στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 25.1.23 και ώρα 19:00 καταγγέλθηκε από 37χρονο και 45χρονη που είναι αδέλφια ότι λίγο προηγουμένως είχαν έντονη συζήτηση με την ιδιοκτήτρια της κατοικίας που ενοικιάζουν αναφορικά με την καταβολή των ενοικίων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στην όλη συζήτηση επενέβη ο πατέρας της ιδιοκτήτριας ηλικίας 75 ετών, ο οποίος εξύβρισε και απείλησε τους δύο παραπονούμενους.

Ταυτόχρονα ο 75χρονος ο οποίος όπως φαίνεται είχε επιστρέψει λίγο προηγουμένως από το κυνήγι πήρε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, από το αυτοκίνητο του το κυνηγετικό του όπλο το οποίο πρόταξε εναντίον των δύο προσώπων απειλώντας τους.

Ο 75χρονος κλήθηκε στην Αστυνομία και παραλήφθηκαν τα τρία κυνηγετικά όπλα που είναι εγγεγραμμένα στο όνομα του. Ακολούθως ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση