ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μ. Ματσάκης: Τα ευρήματα συνάδουν με τα στοιχεία που έδωσε ο 30χρονος

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή στη σορό της 28χρονης

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (15/03) και η δεύτερη νεκροτομή στη σορό της 28χρονης Lesia Bykova από την Ουκρανία, η οποία διενεργήθηκε στη Λευκωσία από την ιατροδικαστή Χαρά Σπηλιοπούλου. Στο σημείο βρισκόταν εκ μέρους του υπόπτου ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης.

Ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης ανάφερε: «ότι, η προκαταρτική μου θέση έχοντας υπόψη την αυτοψία που διενέργησα το πρωί της Τετάρτης (15/03) στο σημείο όπου βρέθηκε η 28χρονη, τα ευρήματα της νεκροτομής, έπειτα και από την εξέταση που έκανα στον ύποπτο, συνάδουν με την εκδοχή την οποία έχει δώσει στην Αστυνομία ο 30χρονος».

Επιπλέον ο κος Ματσάκης υπογραμμίζει ότι από την εξέταση που διενήργησε στον 30χρονο ύποπτο ήταν γεμάτος εκδορές τριβής. Επίσης μας ανέφερε ότι ζήτησε να είναι παρών στην αυτοψία που θα διενεργήσει η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή 28χρονη, όπως και στην εξέταση του υπόπτου που θα πραγματοποιήσει η ίδια.

Υπενθυμίζουμε πως η 28χρονη Lesia Bykova βρέθηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου (11/3), στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού, ενώ τα αποτελέσματα της δεύτερης νεκροτομής θα ανακοινωθούν αφότου η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου πραγματοποιήσει την αυτοψία της στο σημείο και την εξέταση του 30χρονου υπόπτου.

Τι ισχυρίζεται ο 30χρονος ύποπτος

Ο 30χρονος, ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση, εξακολουθεί να αρνείται την διάπραξη του εγκλήματος και εμμένει στον αρχικό του ισχυρισμό.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως η πτώση της οφείλεται σε ατύχημα αφού σύμφωνα με τον ίδιο, η Lesia στην προσπάθεια της να βγάλει φωτογραφία έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό.

Η γνωριμία με τον 30χρονο και η διασκέδαση πριν το θάνατο

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Lesia είχε γνωριστεί πριν ένα μήνα περίπου με τον φερόμενο δράστη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι Αρχές, οι δύο τους, ήρθαν σε επαφή μέσα από πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ενώ η σχέση τους, όπως προκύπτει, εξελίχθηκε σε ερωτική.

Εξάλλου το βράδυ της Παρασκευής (10/3), πριν το μοιραίο γεγονός, η 28χρονη με τον 30χρονο φίλο της διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο της Πάφου και στην συνέχεια βρέθηκαν στην περιοχή Πέτρα του Ρωμιού.

 

Με πληροφορίες από 24News

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση