ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με συμμετοχή του Υπ. Υγείας ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Και οι πέντε διαδρομές, είναι sold out από την Πέμπτη

ΚΥΠΕ

Ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας που πραγματοποιείται την Κυριακή 20 Νοεμβρίου,με ρεκόρ συμμετοχών φιλοξενεί χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου των διοργανωτών. Στον 5ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας θα τρέξουν ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα και ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδη.

Στο δελτίο Τύπου προστίθεται ότι και οι πέντε διαδρομές, είναι "sold out" από την Πέμπτη.

Αναφέρεται περαιτέρω ότι αθλητές από 75 χώρες θα λάβουν μέρος στον 5ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας ενώ στον ομαδικό Μαραθώνιο των 5 χλμ έχουν δηλώσει συμμετοχή πέραν των 150 εταιρειών.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195 χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ) και των 10 χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5 χλμ. αγώνα δρόμου και των 5 χλμ εταιρικού αγώνα, όπου ομάδες και εταιρείες από όλη την Κύπρο θα δοκιμάσουν τα όριά τους. Η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1 χλμ για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1 χλμ, όπου εκατοντάδες παιδιά θα πλημμυρίσουν την παραλία των Φοινικούδων, όπως σε κάθε διοργάνωση.

Μέρος λαμβάνουν και είκοσι δύο δρομείς με προβλήματα όρασης από την Ιερουσαλήμ και τη Χάιφα και την ομάδα με την ονομασία EYE CONTACT ISRAEL που αποτελείται από τυφλούς αθλητές, αθλητές με μειωμένη όραση και από τους εθελοντές-συνοδούς τους. Όλοι οι δρομείς θα έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν την προσπάθεια τους με την καθοδήγηση των συνοδών τους μέσω της χρήσης ειδικής ζώνης που συνδέει τους δύο αθλητές, αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

Προστίθεται ότι τη φετινή διοργάνωση θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους ο Έλληνας Χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και ο παρουσιαστής του Mega Channel Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας “τρέχει” και στηρίζει το Special Οlympics, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, το Ίδρυμα Χριστίνα Αποστόλου και το Ronald McDonald's House of Charities Cyprus. Επιπλέον, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας συνεχίζει τη συνεργασία του με το GivenGain Foundation, μια παγκόσμια διαδικτυακή πλατφόρμα συγκέντρωσης χρημάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση