ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μητέρα Θανάση: «Απαιτούμε να πάρουμε το πόρισμα αμέσως»

Ο ποινικός ανακριτής Σάββας Μάτσα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Το πόρισμα αποσαφηνίζει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια»

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Η μητέρα του Θανάση, Ανδριάννα Νικολάου, μετά και την παράδοση του πορίσματος των ποινικών ανακριτών, Σάββα Μάτσα και Αντώνη Αλεξόπουλου στο Γενικό Εισαγγελέα, Γιώργο Σαββίδη, ξεσπά μέσα από ανάρτησή της, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων αναφέρει πως το πόρισμα δεν δόθηκε στην οικογένεια χαρακτηρίζοντας την πράξη αυτή απαράδεχτη. «Η έρευνα αυτή έγινε εξαιτίας των δικών μας υπεράνθρωπων αγώνων και αφορά άμεσα τον άδικο και μαρτυρικό θάνατο του παιδιού μας, απαιτούμε να πάρουμε κι εμείς το πόρισμα αμέσως, εδώ και τώρα», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Ο ποινικός ανακριτής Σάββας Μάτσα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Το πόρισμα αποσαφηνίζει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια».

Αυτούσια η ανάρτηση

«Το γεγονός ότι το πόρισμα δόθηκε μόνο στον Γ. Εισαγγελέα, τον οποίο σεβόμαστε, για να το μελετήσουν οι "νομικοί" του, όπως ακούσαμε, οι οποίοι ήταν ήταν εξ αιτίας τους που φτάσαμε μέχρι εδώ, και δεν δόθηκε σε εμάς, είναι απαράδεχτο! Δεν δεχόμαστε αυτή την άγνοια ή και περιφρόνηση απέναντι μας την οποία αντιμετωπίζαμε τόσα χρόνια χρόνια! Η έρευνα αυτή έγινε εξ αιτίας των δικών μας υπεράνθρωπων αγώνων και αφορά άμεσα τον άδικο και μαρτυρικό θάνατο του παιδιού μας!!! Απαιτούμε να πάρουμε κι εμείς το πόρισμα αμέσως, εδώ και τώρα!!!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση