ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μητέρα Θανάση προς Αρχηγό Αστυνομίας: «Ήταν όλοι διεφθαρμένοι»

«Από τις πρώτες μέρες όταν αναφέραμε στους τότε βοηθούς διευθυντές ότι βρήκαμε αίμα κάτω από την γέφυρα αρνήθηκαν πεισματικά να ερευνήσουν», ανέφερε η κ. Νικολάου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η μητέρα του αδικοχαμένου Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου, μέσω ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έδωσε τη δική της απάντηση αναφορικά με τις δηλώσεις του Αρχηγού της Αστυνομίας, Στέλιου Παπαθεοδώρου.

«Από τις πρώτες μέρες όταν αναφέραμε στους τότε βοηθούς διευθυντές ότι βρήκαμε αίμα κάτω από την γέφυρα αρνήθηκαν πεισματικά να ερευνήσουν», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Νικολάου επισημαίνοντας «Ήταν όλοι διεφθαρμένοι, κύριε Αρχηγέ, και συνωμότησαν εκεί στη σκηνή, μπροστά μας με τον πουλημένο ιατροδικαστή».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας είχε δηλώσει «Δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι οι αστυνομικοί εκείνης της εποχής διαπίστωσαν φόνο και δεν τον διερεύνησαν». 

Αυτούσια η ανάρτηση της

Εξ αφορμής τής δήλωσης τού Αρχηγού:

"Δεν ξέρω τι λένε οι φήμες, αλλά δεν θέλω να πιστέψω ότι οι αστυνομικοί εκείνης της εποχής διαπίστωσαν φόνο και δεν τον διερεύνησαν».

Αγαπητέ κύριε Αρχηγέ... Να αφήσετε τις φήμες που επικαλείστε και να σάς πω εγώ το τί πέρασα και πόση απάνθρωπη και ψυχοφθόρα συμπεριφορά συνάντησα με τούς τότε αστυνομικούς της δεκάρας...

Δεν μπορεί να βρεθεί άνθρωπος κάτω από 30 μέτρα ύψος γέφυρα ανάσκελα με άθικτο σώμα εξωτερικώς, με το στόμα γεμάτο άμμο, με μώλωπες δακτύλων στα χέρια του και κάποια μέτρα πίσω από την κάθετο της γέφυρας και να μιλούν για πτώση!!!

Από τις πρώτες μέρες όταν αναφέραμε στους τότε βοηθούς διευθυντή ότι βρήκαμε αίμα κάτω από την γέφυρα αρνήθηκαν πεισματικά να ερευνήσουν ότι δήθεν, "γι' αυτό φέρνουν τον ιατροδικαστή για να μην βουρούν (τρέχουν) αυτοί μετά"!!!
Και κάποιοι άλλοι στην Λάνεια μας έλεγαν να το πάρουμε απόφαση ότι ο γιός μας "αυτοκτόνησε" και τελείωσε! και να μην τρέχουμε στους δικηγόρους να τρώμε τα λεφτά μας!!!

Είναι όλα γραμμένα στις καταθέσεις και πρέπει να αποδοθούν ποινικές ευθύνες εκεί και όπου υπάρχουν, διότι είναι εξ αιτίας όλων αυτών πού κάναμε όλο αυτό τον μαρτυρικό αγώνα για να σάς αποδείξουμε ότι το παιδί μας το σκότωσαν αλλού και το τοποθέτησαν κάτω από την γέφυρα! Και αυτό το φώναζα από την πρώτη στιγμή στην σκηνή!!

Ήταν ΟΛΟΙ διεφθαρμένοι, κύριε Αρχηγέ, και συνωμότησαν εκεί στην σκηνή, μπροστά μας με τον πουλημένο ιατροδικαστή να ρίξουν την εγκληματική πράξει στο δολοφονημένο παιδί μου!!!

Γι' αυτό, σάς παρακαλώ μην προσπαθείτε να τους δικαιολογήσετε! Λίγο σεβασμό στον πόνο μας και στην αγανάκτηση μας, με τα τόσα που περάσαμε εξ αιτίας τους, αλλά και στην ψυχή του παιδιού μας δεν βλάπτει!!!

Υ.Γ. Όποτε θέλετε είμαστε στην διάθεσή σας να μιλήσουμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση