ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μιτσερό: Ολονύχτια διαμαρτυρία από τους κάτοικους - Δυναμικά μέτρα το πρωί

«Ο κόσμος σηκώθηκε από τον καναπέ γιατί πρέπει να προστατεύσουμε την υγεία των κατοίκων μας. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια», είπε ο κοινοτάρχης Αγροκηπιάς Σωτήρης Κυριάκου

ΚΥΠΕ

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύκτας θα παραμείνουν επί τόπου, στον χώρο όπου προορίζεται να γίνει το εργοστάσιο ασφαλτικού στο Μιτσερό, οι κάτοικοι της περιοχής με αίτημα να ανασταλούν οι εργασίες εγκατάστασης του. Το πρωί θα συνεχίσουν και πάλι τα δυναμικά τους μέτρα χωρίς να αποκλείουν και το κλείσιμο του δρόμου Κάτω Μονής προς Άγιο Ιωάννη Μαλούντας.

Αυτό δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κοινοτάρχης Αγροκηπιάς Σωτήρης Κυριάκου, ο οποίος ανέφερε ότι συγκεντρώνεται συνέχεια κόσμος στην περιοχή. «Ο κόσμος σηκώθηκε από τον καναπέ γιατί πρέπει να προστατεύσουμε την υγεία των κατοίκων μας. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια», είπε.

Στην περιοχή, συνέχισε, θα έχουμε συνέχεια άτομα που θα αλλάζουν εκ περιτροπής ώστε να υπάρχει παρουσία για αποτροπή οποιασδήποτε έναρξης εργασιών εκ μέρους του εργολάβου.

Ο κ. Κυριάκου ανέφερε ότι θα υπάρξει μια συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μεταξύ 25 και 26 Αυγούστου για συζήτηση του θέματος.

«Ζητήσαμε να αναστείλει η εταιρεία τις εργασίες της μέχρι τουλάχιστον τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Εμείς είμαστε βέβαιοι ότι θα πείσουμε τον Πρόεδρο ότι αδικούν την περιοχή μας λόγω των πολλών οχληρών αναπτύξεων που έχουμε. Δυστυχώς ήθελαν να εξυπηρετήσουν μια κατάσταση που λέγεται Δάλι», είπε.

Πρόσθεσε ότι «μόνο ο Πρόεδρος μπορεί να πάρει απόφαση για να αναστείλει προσωρινά τις εργασίες μέχρι να έχουμε την ευκαιρία να τοποθετηθούμε κι εμείς».

Ερωτηθείς ο κ. Κυριάκου είπε ότι οι διαμαρτυρίες στην περιοχή θα είναι επ΄ αόριστον μέχρι να υπάρξει συνεννόηση για το θέμα με την κυβέρνηση, προς όφελος της υγείας των κατοίκων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση