ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέα νεκροτομή στη σορό της 33χρονης

Ψάχνει απαντήσεις η οικογένεια

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Νέα νεκροτομή θα διενεργηθεί το πρωί της Τετάρτης (16/2) επί της σορού της άτυχης 33χρονης Φιλιώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεύτερη νεκροτομή, θα διενεργηθεί από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα στην παρουσία του ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια της 33χρονης.

Θυμίζουμε πως χθες το απόγευμα, ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, ενημερώθηκε για τα γεγονότα της υπόθεσης μετά από τη συνάντηση που είχε με τους συγγενείς και τον σύζυγο της άτυχης 33χρονης.

Όπως είχε λεχθεί, το Υπουργείο αναμένει τα ευρήματα από την νεκροτομή και τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις που θα δώσουν φως στην έρευνα.

Σημειώνεται πώς ο ιατροδικαστής, Ανδρέας Μαρνερίδης, θα εξετάσει τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα δείγματα που λήφθηκαν από τη σορό της 33χρονης.

Οι Αρχές διερευνούσαν αιφνίδιο θάνατο για την άτυχη 33χρονη, ενώ στην συνέχεια ήρθε η καταγγελία από τον σύζυγό της για το ενδεχόμενο της ιατρικής αμέλειας.

Ως εκ τούτο, οι έρευνες των Αρχών σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Υγείας κινούνται σε δύο κατευθύνσεις.

Το ιστορικό της τραγωδίας

Το απόγευμα της Τρίτης (08/02), λήφθηκε πληροφορία, στις Αρχές, ότι 33χρονη γυναίκα απεβίωσε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Tο πρωί της ίδιας μέρας, η γυναίκα είχε μεταφερθεί από τον σύζυγό της στις Πρώτες Βοήθειες του νοσοκομείου με δύσπνοια και άλγος στα κάτω άκρα και στη συνέχεια διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και κατέληξε.

Την Τετάρτη (9/2) διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Όπως προαναφέραμε ο σύζυγός της 33χρονης προέβη σε καταγγελία στις Αρχές για ιατρική αμέλεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση