ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέες έρευνες για Περικλέους - «Χτενίζουν» περιοχές

Σύμφωνα με γραπτή κατάθεση του 71χρονου θείου του βασικού υπόπτου, ο χάκερ τον σκότωσε, τον έθαψε και ακολούθως κατέστρεψε διάφορα τεκμήρια

Νέες έρευνες διεξάγονται από το πρωί της Τρίτης (16.5) από τις Αστυνομικές Αρχές για εντοπισμό του Άγγελου Περικλέους ο οποίος σύμφωνα με γραπτή κατάθεση του 71χρονου θείου του βασικού υπόπτου, ο χάκερ τον σκότωσε, τον έθαψε και ακολούθως κατέστρεψε διάφορα τεκμήρια.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονται με σκοπό τον εντοπισμό του 31χρονου, οι Αστυνομικές Αρχές επικεντρώνονται σε σημεία της Επαρχίας Λεμεσού και συγκεκριμένα στις περιοχές Βασιλικού και Μαρί.

Στις έρευνες συνδράμουν μέλη της Πολιτικής Άμυνας, drones καθώς και ανιχνευτικοί σκύλοι.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα οδηγούνται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας του 31χρονου Άγγελου Περικλέους. Κατά τη σημερινή διαδικασία αναμένεται να εξεταστεί το αίτημα κράτησης των τριών κατηγορουμένων, δηλαδή του 24χρονου χάκερ και βασικού υπόπτου για τη δολοφονία του εξαφανισμένου Περικλέους, της 59χρονης μητέρας του και του 71χρονου θείου του.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν και οι τρεις τους

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο νούμερο ένα ύποπτος είναι: φόνος εκ προμελέτης, συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απαγωγή με σκοπό τον φόνο, εμπρησμό οχήματος, την παράνομη κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών (σφαιρών) και πυροβόλου όπλου. Όσον αφορά την μητέρα του, είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος και ο 71χρονος με τις κατηγορίες της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και εμπρησμούς οχήματος.

Πληροφορίες από 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση