ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νεκρός κρατούμενος - Τι κατέδειξε η νεκροτομή

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης φόνου 41χρονου κατάδικου που διαπράχθηκε στις Κεντρικές Φυλακές, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη βάση δικαστικών ενταλμάτων, οκτώ προσώπων, όλοι κατάδικοι στις Κεντρικές Φυλακές, στη βάση αξιολόγησης στοιχείων.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 41χρονος Τουρκοκύπριος, Tansu Cidan, ο οποίος εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης για διάφορα αδικήματα, εντοπίστηκε νεκρός στο κελί του το βράδυ της Πέμπτης (27/10), ενώ οι Αρχές διερευνούν φόνο εκ προμελέτης.

Νωρίτερα με ανακοίνωση το Τμήμα Φυλακών διευκρίνιζε ότι γύρω στις 21:15 όταν ενημερώθηκε το προσωπικό για το περιστατικό, ενεργοποιήθηκαν τα πρωτόκολλα ενέργειας και λήφθηκαν τα αναγκαία μέτρα. Αμέσως κλήθηκε στο σημείο η ιατρική λειτουργός και παράλληλα έγιναν προσπάθειες ανάνηψής του, μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου που μετέφερε τον 41χρονο στο Νοσοκομείο.

Παράλληλα, ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία έφθασε στις Φυλακές για σκοπούς διερεύνησης, ενώ η Διευθύντρια διόρισε ερευνώντα λειτουργό για να διεξάγει εσωτερική έρευνα ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες πρόκλησης του θανάτου του.

Επίσης, όσο αφορά στη νεκροτομή επί της σορού του 41χρονου, ο θάνατος του σύμφωνα με τους Ιατροδικαστές Α. Παπέττα και Ο. Ορθοδόξου, προήλθε από κακώσεις σώματος ενώ παραλήφθηκαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση