ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βρέθηκαν στοιχεία της Maricar σε χώρο του 35χρονου

Επανασυνελήφθη για τρίτο φόνο ο 35χρονος, όπου σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο η εν λόγω γυναίκα είναι η Maricar Valdez Arquiola

Newsroom K

Επανασυνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης, δυνάμει δικαστικού εντάλματος ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης.

Το νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του, εκδόθηκε μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με νέα υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο. 

Την Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου θα υποβληθεί αίτημα για περαιτέρω κράτηση του, σε σχέση με την νέα υπόθεση.

Μετά και τη σύλληψή του ο 35χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας, όπου και ανακρίθηκε. Ωστόσο ο ύποπτος φαίνεται να μην συνεργάζεται με τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», στοιχεία της Maricar εντοπίστηκαν σε χώρο του 35χρονου.

Η ελλείπουσα Maricar Valdez Arquiola


Στη Maricar Valdez Arquiola φαίνεται ότι επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας, όσον αφορά την υπόθεση τρίτης δολοφονίας γυναίκας, η οποία προέκυψε μετά την ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του 35χρονου. Ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί σορός, ενώ η νεαρή που ελλείπει από τον Δεκέμβριο του 2017 φαίνεται ότι ήταν στα υπ' όψιν των ανακριτών εξ αρχής.

Αποκλειστικές πληροφορίες της «Κ», αναφέρουν ότι ο 35χρονος αντάλλαζε συχνά τηλεφωνικές κλήσεις με γυναίκα, η οποία βρίσκεται στις λίστες με τα ελλείποντα πρόσωπα. Πλέον προκύπτει ότι η συχνότητα των τηλεφωνικών κλήσεων και οι ώρες κατά τις οποίες επέλεγε να συνομιλεί τηλεφωνικά μαζί της, δικαιολογούσαν στην έκδοση του νέου εντάλματος σύλληψης. Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο η εν λόγω γυναίκα είναι η Maricar.

Η λίστα των πρόσφατα δηλωθεισών ως ελλειπουσών γυναικών μικραίνει, μετά την παραδοχή του 35χρονου για την διάπραξη του φόνου της 28χρονης Arian Palanas Losano. Η επόμενη της λίστας, η οποία βάσει των μέχρι στιγμής στοιχείων θα μπορούσε να αποτελέσει θύμα, είναι η Maricar από τις Φιλιππίνες. Να θυμίσουμε ότι όπως προκύπτει από τις καταθέσεις του, ο 35χρονος φέρεται να εξέφρασε την προτίμησή του προς τις γυναίκες με την ίδια καταγωγή.

Εξάλλου ο 35χρονος ανακρινόμενος, παραδέχθηκε ότι σε διάστημα δύο ετών είχε γνωρίσει πάνω από 30 γυναίκες. Από τη διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης, προέκυψε ότι μία εξ αυτών είχε δηλωθεί ως ελλείπουσα. Παράλληλα, όπως δημοσιεύαμε τη Δευτέρα, ο ύποπτος σε ανάκρισή του φέρεται να αναφέρθηκε σε πάνω από δύο φόνους γυναικών. Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε ότι σκότωσε συνολικά πέντε γυναίκες. Ωστόσο, αμέσως μετά έσπευσε να διορθώσει τον αριθμό και να τον «κατεβάσει» στις δύο, λέγοντας ότι σάστισε αρχικά εξαιτίας της ανάκρισης και υπέπεσε στο λάθος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ίδιες πηγές μας επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι ομολόγησε, ανακρινόμενος, πως ένιωθε καλά όταν έσφιγγε τα θύματά του, μέχρι θανάτου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γεια σας, Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; χρειάζεσαι δάνειο; Είμαι η Susan Benson της Sunshine Financial ...»
Susan Benson  |  01:52

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X