ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:06
 

Ο Πολύβιος Χατζηβασιλείου, Αναπληρωτής Διευθυντής της Πυροσβεστικής

Αντικαθιστά τον Μάρκο Τράγκολα

Newsroom K

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης διόρισε/τοποθέτησε μετά από έγκριση του ‘Έντιμου Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Γιώργου Σαββίδη τον Αστυν. Β' κ. Πολύβιο Χατζηβασιλείου στην θέση του Αναπλ. Διευθυντή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο Αναπλ. Διευθυντής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αστυν. Β’ Πολύβιος Χατζηβασιλείου γεννήθηκε στο κατεχόμενο χωριό Κάτω Ζώδια της επαρχίας Λευκωσίας το 1959. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

Κατετάγη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το 1990 ως πυροσβέστης και πέρασε ιεραρχικά από όλες τις βαθμίδες της Υπηρεσίας. Είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός ( Civil Engineering) του City University of New York και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διεύθυνση και Δημόσια Διοίκηση του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης. Είναι μέλος στο 2ο ανώτερο επίπεδο M.I.F.E του Institution o Fire Engineers του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει παρακολουθήσει πολλές σειρές εκπαιδεύσεων και σεμιναρίων τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό σε χώρες όπως Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Αμερική. Είναι απόφοιτος της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας της Ελλάδος.

Διετέλεσε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε διάφορες επιτροπές όπως την Επιστημονική Επιτροπή δημιουργίας Κέντρου Πρόληψης, Προστασίας και Οργάνωσης από φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές, στην Καθοδηγητική Επιτροπή παρακολούθησης εργασίας ετοιμασίας Νομοθεσίας Πυρασφάλειας και είναι εκπρόσωπος στην Μόνιμη Επιτροπή παρακολούθησης της οδηγίας Δομικών Προϊόντων, στην Εθνική Επιτροπή (Mirror Committee) – Κλάδος Πολιτικής Μηχανικής και είναι Εθνικός εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ομάδα Εμπειρογνωμόνων ( Fire Expert Group) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Είναι μέλος του Διεθνή Οργανισμού Διερευνητών πυρκαγιάς ,μέλος του ΕΤΕΚ και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου.
Μιλά την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του υπηρέτησε στους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας ως απλός πυροσβέστης , Αξιωματικός Υπηρεσίας των Πυροσβεστικών Σταθμών Λευκωσίας, Βοηθός Υπεύθυνος και Υπεύθυνος του Τμήματος Πυροπροστασίας του Αρχηγείου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Βοηθός Επαρχιακός Υπεύθυνος των Πυροσβεστικών Σταθμών Λευκωσίας και επί σειρά ετών ως Βοηθός Διευθυντής Υποστήριξης και Επιχειρήσεων.

Ως Βοηθός Διευθυντής Επιχειρήσεων και Υποστήριξης έχει λάβει μέρος και διαχειριστεί και συντονίσει διάφορες πυροσβεστικές επιχειρήσεις αλλά και διαχειριστεί πολλά θέματα που αφορούν το τομέα της Υποστήριξης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Γ. Εισαγγελέας: Καμία πολιτική ευθύνη δεν λήφθηκε από Ερ. Επιτροπές για Μαρί και Συνεργατισμό

«Nα με συγχωράει ο κατά τα άλλα συμπαθής Γ.Εισαγγελέας, όμως από όσα ο ίδιος δηλώνει, μας δίνει το δικαίωμα ...»
ΑΚΑ  |  12:16

Νέα καταγγελία της Κύπρου στον ΟΗΕ για τις τουρκικές παραβιάσεις

«Η "ιερή αγελάδα" Αντρέας Μαυρογιάννης υποθέτω δεν έστειλε αυτός την επιστολή ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος ...»
Ένας Πολίτης  |  10:49

Η συμμορία των μετρίων

«Αμελήσατε να συμπεριλάβετε στην λίστα τον Υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος μας πλασάρει τις συνεχείς αποτυχίες ...»
Rikkos  |  12:27

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X