ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οδηγός εγκλωβίστηκε μετά από τροχαίο στη Λάρνακα

Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ Λάρνακας

ΚΥΠΕ

Σε πυρκαγιά σε κουζίνα διαμερίσματος στον 1ο όροφο πολυκατοικίας στην Έγκωμη, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 16:23 την Κυριακή με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τους πυροσβεστικούς σταθμούς της Λευκωσίας.

Όπως αναφέρει ο κ. Κεττής σε ανάρτηση στο «Χ»,«από την πυρκαγιά που ξεκίνησε από το ψυγείο υπέστησαν ζημιές οι πάγκοι του διαμερίσματος και οικιακές συσκευές. Επίσης ζημιά υπέστη επίσης και η βαφή του διαμερίσματος», αναφέρει ο κ. Κεττής, σημειώνοντας πως, δεν κινδύνευσε κανείς.

Η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε επίσης, στις 21:55 με ομάδα και όχημα διάσωσης, σε τροχαία σύγκρουση στη Λάρνακα, αναφέρει, μετά που όχημα «παρέκκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κιγκλιδώματα του δρόμου και ένα άτομο (άντρας) να εγκλωβιστεί».

Το άτομο απεγκλωβίστηκε από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τη χρήση υδραυλικής διασωστικής εξάρτυσης και παραδόθηκε στο ασθενοφόρο για μεταφορά τους στο ΤΑΕΠ Λάρνακας, αναφέρει ο κ. Κεττής.

Συνολικά η ΠΥ ανταποκρίθηκε σε 26 περιστατικά - 15 πυρκαγιές και 11 ειδικές εξυπηρετήσεις - το τελευταίο 24ώρο, κατέληξε ο κ. Κεττής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση