ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οδηγούσε μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών, χωρίς άδεια και κράνος

Η μοτοσικλέτα δεν έφερε πινακίδες εγγραφής και δεν είχε φώτα πορείας στο πίσω μέρος

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Γύρω στις 8.30 χθες βράδυ, μέλη της Ομάδας «Ζ», του Τμήματος Τροχαίας Πάφου, ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, στη Χλώρακα, ανέκοψαν για έλεγχο 24χρονο οδηγό μοτοσικλέτας.

Ο μοτοσικλετιστής δεν είναι κάτοχος άδειας οδήγησης, δεν καλυπτόταν από πιστοποιητικό ασφάλισης για οδήγηση της μοτοσικλέτας, και δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.

Από έλεγχο που έγινε στα έγγραφα της μοτοσικλέτας διαπιστώθηκε ότι, η εγγραφή της είχε ακυρωθεί τον Απρίλιο, 2017, αφού η άδεια κυκλοφορίας της είχε λήξει τρία χρόνια νωρίτερα, τον Απρίλιο, 2014, και ότι ήταν δηλωμένη στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών ως ακινητοποιημένη, από τον Ιούλιο, 2021. Επιπρόσθετα, η μοτοσικλέτα δεν έφερε πινακίδες εγγραφής και δεν είχε φώτα πορείας στο πίσω μέρος.

Ο 24χρονος υποβλήθηκε στη συνέχεια σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, αφού παρουσίαζε εμφανή σημεία και συμπτώματα χρήσης ναρκωτικών.

Το προκαταρτικό ναρκωτεστ στο οποίο υποβλήθηκε ήταν θετικό και από αυτόν λήφθηκαν δείγματα για διενέργεια εργαστηριακής εξέτασης ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Το Τμήμα Τροχαίας Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση