ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οδικά έργα σε Λάρνακα και Λευκωσία - Οι οδοί που θα επηρεαστούν

Ανακοίνωση από το Τμήμα Δημοσίων Εργων

ΚΥΠΕ

Οδικές εργασίες διεξάγονται στις Επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας.

Ανακοίνωση από το Τμήμα Δημοσίων Εργων αναφέρει ότι " την περίοδο 30/8/2021 - 3/9/2021, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00,θα εκτελούνται εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης του ασφαλτικού οδοστρώματος σε τμήματα της οδού Αγίας Σοφίας στην Αραδίππου, και σε τμήματα της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στα Λιβάδια, από τη συμβολή με την οδό Ελευσίνας έως το Β’ Δημόσιο Νηπιαγωγείο Λιβαδιών".

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών στα πιο πάνω τμήματα θα κλείνει η μια λωρίδα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.

Επίσης, "την Τρίτη 31/8/2021 από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί της επόμενης μέρας,θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού στον κόμβο Πέρα Χωρίου Νήσου - Κοτσιάτη".

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η έξοδος και η είσοδος του αυτοκινητόδρομου από Λευκωσία προς και από το Πέρα Χωρίο Νήσου θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Το Τμήμα Δημοσίων Εργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση