ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οδικά έργα στη λεωφόρο Κυρηνείας και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων σε ανακοίνωσή του πληροφορεί το κοινό και ζητάει προσοχή

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Εργασίες στη Λεωφόρο Κυρηνείας, από τη Λεωφόρο Λεμεσού μέχρι τη Λεωφόρο Ακαδημίας, θα εκτελούνται το Σαββατοκύριακο, γεγονός που θα οδηγήσει σε κλείσιμο του δρόμου. Εργα θα διεξαχθούν, επίσης, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού σε διαφορετικές μέρες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Τμήμα Δημοσίων Έργων σε ανακοίνωσή του, από το Σάββατο, 7/9/2019 και ώρα 16:00 μέχρι και τη Δευτέρα, 9/9/2019 και ώρα 05:00 το πρωί, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος της Λεωφόρου Κυρηνείας, από τη Λεωφόρο Λεμεσού μέχρι τη Λεωφόρο Ακαδημίας και ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός στην κυκλοφορία.

Ανακοίνωσαν επίσης έργα συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, από την έξοδο Αγίου Τύχωνα μέχρι την έξοδο Μουτταγιάκας, με κατεύθυνση προς Λεμεσό τις βραδινές ώρες σήμερα Πέμπτη, τη Δευτέρα, και την Τρίτη και από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, την Τετάρτη, 11/9, την Πέμπτη, 12/9, τη Δευτέρα, 16/9 και την Τρίτη, 17/9.

Σύμφωνα με τα Δημόσια Έργα, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ανάλογα μέσω της Λεωφόρου ΡΙΚ και Ακαδημίας ή μέσω της Λεωφόρου Αγλαντζιάς και Ακαδημίας.

Σε ό,τι αφορά τη συντήρηση του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού από την έξοδο Αγίου Τύχωνα μέχρι την έξοδο Μουτταγιάκας, η ανακοίνωση αναφέρει ότι την Πέμπτη, 5/9/2019, τη Δευτέρα, 9/9/2019 και την Τρίτη, 10/9/2019, μεταξύ των ωρών 19:00 και 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, από την έξοδο Αγίου Τύχωνα μέχρι την έξοδο Μουτταγιάκας, με κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Διευκρινίζεται ότι στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου όπου θα εκτελούνται εργασίες θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε μήκος 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση και ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό από τον κόμβο Αγίου Τύχωνα θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου του Παραλιακού δρόμου.

Αναφορικά με τη συντήρηση του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι, την Τετάρτη, 11/9, την Πέμπτη, 12/9, τη Δευτέρα, 16/9 και την Τρίτη, 17/9//2019 μεταξύ των ωρών 19:00 και 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος.

Προστίθεται ότι στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου όπου θα εκτελούνται εργασίες θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε μήκος 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση και ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό από τον κόμβο Μουτταγιάκας θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου του παραλιακού δρόμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση