ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οδικά έργα στους αυτοκινητόδρομους - Ποιοι επηρεάζονται

Όλες οι πληροφορίες

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Εργασίες θα διεξάγονται το Σάββατο στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στο τμήμα Σκαρίνου – Μουτταγιάκας, ενώ από τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν εργασίες συντήρησης της σήραγγας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, το Σάββατο 18 Ιουνίου, μεταξύ των ωρών 06:00 με 16:00, στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στο τμήμα Σκαρίνου – Μουτταγιάκας, θα διεξάγονται εργασίες κοψίματος χόρτων και συλλογής άχρηστων αντικειμένων από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του δρόμου με κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε μήκος 500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Εξάλλου από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης, από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου.

Συγκεκριμένα, από τις 20 Ιουνίου μέχρι τις 24 Ιουνίου, μεταξύ των ωρών 08:00 – 19:00, θα εκτελούνται εργασίες στη σήραγγα με κατεύθυνση προς Λεμεσό και την περίοδο 27 Ιουνίου με 1η Ιουλίου, με κατεύθυνση προς Πάφο.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών η μια κατεύθυνση της σήραγγας θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία, που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση