ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι δρόμοι που παραμένουν κλειστοί μετά τις έντονες βροχοπτώσεις

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση μετά την υποχώρηση των έντονων βροχοπτώσεων η κατάσταση του οδικού δικτύου διαμορφώνεται ως εξής.

Κλειστοί δρόμοι στη Λευκωσία.

Ο δρόμος Ποταμιάς προς Άγιο Σωζόμενο και Αγία Μαύρη

Ο δρόμος Ανθούπολης – Αγίων Τριμιθιάς

Η οδός Αλεξανδρουπόλεως, η οδός Ερυθρού Σταυρού, και η οδός Δημήτρη Βικέλλα στον Στρόβολο

Οι οδοί Μάρκου Μπότσαρη και Κορομία στο Καϊμακλί

Η οδός Σωτήρη Παπαλαζάρου στο Τσέρι.

Ο δρόμος Δευτεράς – Τσερίου και η οδός Θεόφιλου Γεωργιάδη στη Βιοτεχνική Λακατάμιας είναι επικίνδυνοι και προτρέπεται το κοινό να τους αποφεύγει.

Στην επαρχία Πάφου, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Διαρίζου, είναι κλειστός ο αγροτικός δρόμος από το Γεφύρι του Τζιελεφού προς την Αρμίνου.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο, ενώ καλούνται οι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας του οχήματός τους και να δίνουν προτεραιότητα σε άλλους διερχόμενους οδηγούς όπου χρειαστεί.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν. Προτρέπεται το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση